patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Blyneliai su obuoliais

blyneliai su obuoliais Mums reikės:
500g kefyro
300 g miltų
3 kiaušinių
2-3 obuolių
100 g cukraus
1 arb. š. kepimo miltelių
1 arb. š. cinamono
žiupsnelio druskos
aliejaus kepimui

Gaminame. Blyneliai su obuoliais
Į dubenį įmušami kiaušiniai, suberiamas cukrus, supilamas kefyras ir viskas gerai išplakama. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais, druska ir suberiami į kefyro masę. Užmaišoma grietinės tirštumo blynelių tešla. Obuoliai nulupami ir supjaustomi nedideliais gabaliukais arba skiltelėmis. Į blynelių tešlą suberiamas cinamonas, sudedami obuoliai ir atsargiai išmaišoma. Į keptuvę įpilamas šlakelis aliejaus, įkaitinama, dedama po šaukštą tešlos ir kepama iš abiejų pusių, kol blyneliai su obuoliais gražiai pagelsta. Blyneliai su obuoliais patiekiami su uogiene arba grietine. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

uzkepti blyneliai su kondensuotu pienu
Užkepti blyneliai su kondensuotu pienu ir riešutais
Užkepti blyneliai su kondensuotu pienu ir riešutais. Puikus desertas prie kavos.
koldunai su mesa
Koldūnai su mėsa
Koldūnai su mėsa. Tradiciniai virti koldūnai su kiaulienos ir jautienos mėsa - faršu.
lietiniai blynai su migdolais
Lietiniai blynai su migdolais
Lietiniai blynai su migdolais. Itin subtilaus skonio lietiniai blynai su smulkintais migdolais ir sviestu.
lietiniai blynai su mesa
Lietiniai blynai su mėsa
Lietiniai blynai su mėsa. Lietiniai blynai įdaryti virta, sumalta mėsa ir apkepinti. Receptas su detaliomis gaminimo eigos nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena