patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lietiniai blynai su bananais

lietiniai blynai su bananais Mums reikės:
200 g miltų
2 kiaušinių
1 stiklinės pieno
2 valg. šaukštų cukraus
1 arb. šaukštelio vanilinio cukraus
aliejaus
Įdarui:
3-4 bananų
1 valg. šaukšto cukraus
1 arb. šaukštelio cinamono

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Lietiniai blynai su bananais
Į dubenį suberiame persijotus miltus, cukrų, įmušame kiaušinius. Visą laiką maišant šaukštu ar plaktuvu supilame pieną, kad miltai nesušoktų į gumuliukus. Užmaišytą lietinių tešlą paliekame 30 min. Keptuvę patepame aliejumi ir gerai įkaitiname. Plonu sluoksniu įpilame lietinių tešlos ir lygiai paskirstome visoje keptuvėje. Kai lietinis blynas pagelsta, apverčiame ir apkepiname kitą lietinio blyno pusę.lietiniai blynai su bananais 2
Bananus nulupame, supjaustome griežinėliais ir sudedame į dubenį. Ant bananų griežinėlių suberiame cukrų, cinamoną ir atsargiai išmaišome.lietiniai blynai su bananais 1
Ant kiekvieno iškepto lietinio blyno dedame bananų įdaro.lietiniai blynai su bananais 3
Sulenkiame trikampiu.lietiniai blynai su bananais 4
Lietiniai blynai su bananais sudedami į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus ir apkepami iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta. Lietiniai blynai su bananais paruošti. Lietiniai blynai su bananais skanu su trintomis žemuogėmis, plakta grietinėle. Gero apetito.

Komentarai

2010-06-15
chief
vakar vakarienei buvo lietiniai blynai su bananais...Myliu
2010-04-07
jolka
Po sociu svenciu, tie blynai - atgaiva sielai Šypsena
2010-04-04
rolandas
labai patiko sis receptas ir trintos zemuoges cia labai tinka   Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

skryliai
Skryliai
Virti kočiotos tešlos skryliai su rūkytos šoninės spirgučių padažu. Gaminimo eiga su nuotraukomis.
mantai
Mantai (manti)
Mantai (manti) - nacionalinis uzbekų patiekalas, primenantis mums įprastus koldūnus.
grietininiai blynai
Grietininiai blynai
Grietininiai blynai. Stori miltiniai blynai su grietine ir plaktais kiaušinių baltymais.
virtinukai su bulvemis
Virtinukai su bulvėmis
Virtinukai su bulvėmis. Tradiciniai, lietuviški virtinukai su virtų bulvių įdaru. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu