patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lietiniai blynai su bananais

lietiniai blynai su bananais Mums reikės:
200 g miltų
2 kiaušinių
1 stiklinės pieno
2 valg. šaukštų cukraus
1 arb. šaukštelio vanilinio cukraus
aliejaus
Įdarui:
3-4 bananų
1 valg. šaukšto cukraus
1 arb. šaukštelio cinamono

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Lietiniai blynai su bananais
Į dubenį suberiame persijotus miltus, cukrų, įmušame kiaušinius. Visą laiką maišant šaukštu ar plaktuvu supilame pieną, kad miltai nesušoktų į gumuliukus. Užmaišytą lietinių tešlą paliekame 30 min. Keptuvę patepame aliejumi ir gerai įkaitiname. Plonu sluoksniu įpilame lietinių tešlos ir lygiai paskirstome visoje keptuvėje. Kai lietinis blynas pagelsta, apverčiame ir apkepiname kitą lietinio blyno pusę.lietiniai blynai su bananais 2
Bananus nulupame, supjaustome griežinėliais ir sudedame į dubenį. Ant bananų griežinėlių suberiame cukrų, cinamoną ir atsargiai išmaišome.lietiniai blynai su bananais 1
Ant kiekvieno iškepto lietinio blyno dedame bananų įdaro.lietiniai blynai su bananais 3
Sulenkiame trikampiu.lietiniai blynai su bananais 4
Lietiniai blynai su bananais sudedami į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus ir apkepami iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta. Lietiniai blynai su bananais paruošti. Lietiniai blynai su bananais skanu su trintomis žemuogėmis, plakta grietinėle. Gero apetito.

Komentarai

2010-06-15
chief
vakar vakarienei buvo lietiniai blynai su bananais...Myliu
2010-04-07
jolka
Po sociu svenciu, tie blynai - atgaiva sielai Šypsena
2010-04-04
rolandas
labai patiko sis receptas ir trintos zemuoges cia labai tinka   Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

strudeliai su mesa
Štrudeliai su mėsa
Štrudeliai su mėsa. Kočiotos tešlos vyniotinis su mėsos faršu, troškintas su svogūnais ir bulvėmis.
kibinai
Kibinai
Kibinai. Tradiciniai miltiniai kibinai su kapotos mėsos ir svogūnų įdaru.
lietiniai su varske
Lietiniai blynai su varške
Lietiniai blynai su varške, razinomis ir cinamonu.
mantai
Mantai (manti)
Mantai (manti) - nacionalinis uzbekų patiekalas, primenantis mums įprastus koldūnus.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

patiekalu-receptai.lt
Taip, galima receptą interpretuoti savaip, bet keptuveje pomidoras ir suris neapskrus taip graziai ir tiesiog gausite "košę" Mirktelti Sėkmės gaminant.
Violeta
Baklazanai kepti aliejuje, o paskui dar kepti orkaitej 30 min! Kodel tiek ilgai? Apvertus baklazanus keptuveje, uzdeti pomidoro, surio, uzdengti ir iskeps viskas vienu metu, nereiks nei orkaites jungti, nei laiko gaisti, nei energijos naudoti Šypsena)))
Jainina
Jau antrą kartą darau agurkus pagal šį receptą. Labai skanu! Tinka ir peraugę agurkai. Juos tik reikia griežinėliais supjaustyti.
Arijus
Super receptas. Labai ačiū Mirktelti
Donata
O kokia mesa naudojate, kad ji virta?