patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lietiniai blynai su bananais

lietiniai blynai su bananais Mums reikės:
200 g miltų
2 kiaušinių
1 stiklinės pieno
2 valg. šaukštų cukraus
1 arb. šaukštelio vanilinio cukraus
aliejaus
Įdarui:
3-4 bananų
1 valg. šaukšto cukraus
1 arb. šaukštelio cinamono

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Lietiniai blynai su bananais
Į dubenį suberiame persijotus miltus, cukrų, įmušame kiaušinius. Visą laiką maišant šaukštu ar plaktuvu supilame pieną, kad miltai nesušoktų į gumuliukus. Užmaišytą lietinių tešlą paliekame 30 min. Keptuvę patepame aliejumi ir gerai įkaitiname. Plonu sluoksniu įpilame lietinių tešlos ir lygiai paskirstome visoje keptuvėje. Kai lietinis blynas pagelsta, apverčiame ir apkepiname kitą lietinio blyno pusę.lietiniai blynai su bananais 2
Bananus nulupame, supjaustome griežinėliais ir sudedame į dubenį. Ant bananų griežinėlių suberiame cukrų, cinamoną ir atsargiai išmaišome.lietiniai blynai su bananais 1
Ant kiekvieno iškepto lietinio blyno dedame bananų įdaro.lietiniai blynai su bananais 3
Sulenkiame trikampiu.lietiniai blynai su bananais 4
Lietiniai blynai su bananais sudedami į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus ir apkepami iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta. Lietiniai blynai su bananais paruošti. Lietiniai blynai su bananais skanu su trintomis žemuogėmis, plakta grietinėle. Gero apetito.

Komentarai

2010-06-15
chief
vakar vakarienei buvo lietiniai blynai su bananais...Myliu
2010-04-07
jolka
Po sociu svenciu, tie blynai - atgaiva sielai Šypsena
2010-04-04
rolandas
labai patiko sis receptas ir trintos zemuoges cia labai tinka   Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

koldunai su mesa
Koldūnai su mėsa
Koldūnai su mėsa. Tradiciniai virti koldūnai su kiaulienos ir jautienos mėsa - faršu.
mieliniai blyneliai
Mieliniai blynai
Mieliniai blynai. Mielinės tešlos blynai. Receptas su nuotraukomis.
virtinukai su juodaisiais serbentais
Virtinukai su juodaisiais serbentais
Virtinukai su juodaisiais serbentais. Miltiniai virtinukai su juodųjų serbentų ir cukraus įdaru. Receptas su nuotrauka.
kibinai
Kibinai
Kibinai. Tradiciniai miltiniai kibinai su kapotos mėsos ir svogūnų įdaru.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.
Ingrida
Pasaka Šypsena buvau uzmirsus koks skonis ir duona tikrai reikia deti ir nekeisti niekuom kitu, tas skonis neispasakytas mmmm  Mirktelti  Mirktelti
Silvija
Kepu ir aš, tik dar dedu tarkuotą morką ir pakepintos rūkytos šoninės kartu su svogūnais. Gaunasi labai skanus, sultingas, valgė net tie vaikai, kurie mėsos nevalgydavo.
Ingrida
Dabaiginejau virti ceburekus. Pasaka, sunus 4 suvalge iskart. Super!!!!!! Myliu  Myliu  Myliu  Myliu