patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lietiniai blynai su bananais

lietiniai blynai su bananais Mums reikės:
200 g miltų
2 kiaušinių
1 stiklinės pieno
2 valg. šaukštų cukraus
1 arb. šaukštelio vanilinio cukraus
aliejaus
Įdarui:
3-4 bananų
1 valg. šaukšto cukraus
1 arb. šaukštelio cinamono

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Lietiniai blynai su bananais
Į dubenį suberiame persijotus miltus, cukrų, įmušame kiaušinius. Visą laiką maišant šaukštu ar plaktuvu supilame pieną, kad miltai nesušoktų į gumuliukus. Užmaišytą lietinių tešlą paliekame 30 min. Keptuvę patepame aliejumi ir gerai įkaitiname. Plonu sluoksniu įpilame lietinių tešlos ir lygiai paskirstome visoje keptuvėje. Kai lietinis blynas pagelsta, apverčiame ir apkepiname kitą lietinio blyno pusę.lietiniai blynai su bananais 2
Bananus nulupame, supjaustome griežinėliais ir sudedame į dubenį. Ant bananų griežinėlių suberiame cukrų, cinamoną ir atsargiai išmaišome.lietiniai blynai su bananais 1
Ant kiekvieno iškepto lietinio blyno dedame bananų įdaro.lietiniai blynai su bananais 3
Sulenkiame trikampiu.lietiniai blynai su bananais 4
Lietiniai blynai su bananais sudedami į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus ir apkepami iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta. Lietiniai blynai su bananais paruošti. Lietiniai blynai su bananais skanu su trintomis žemuogėmis, plakta grietinėle. Gero apetito.

Komentarai

2010-06-15
chief
vakar vakarienei buvo lietiniai blynai su bananais...Myliu
2010-04-07
jolka
Po sociu svenciu, tie blynai - atgaiva sielai Šypsena
2010-04-04
rolandas
labai patiko sis receptas ir trintos zemuoges cia labai tinka   Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

beliasai
Beliašai
Aliejuje virti mielinės tešlos beliašai su mėsos faršo ir svogūnų įdaru.
ceburekai
Čeburėkai
Čeburėkai. Aliejuje kepti čeburėkai iš miltų ir kefyro su mėsos įdaru. Paprastas, skanus ir pakankamai greitai paruošiamas užkandis.
lietiniai blynai su migdolais
Lietiniai blynai su migdolais
Lietiniai blynai su migdolais. Itin subtilaus skonio lietiniai blynai su smulkintais migdolais ir sviestu.
sokoladiniai blynai
Šokoladiniai blynai
Šokoladiniai blynai. Labai skanūs blynai su šokoladu. Receptas su nuotrauka.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Lina
Fu - kas gali valgyti su inkstais? Aš išvis jokių mėsgalių nededu, svogūniuką su morkyte pakepinu ant sviestuko ir valgom su grietine. Laaabai skanu. Visa šeimyna lapnoja Šypsena
patiekalu-receptai.lt
Ne, Ema, kremui želatinos nereikia. Kremas turi šiek tiek įsigerti ir į lakštus.
Ema
O kremui nereikia zalatinos?
Karolina
Tikrai labai skanu ir iskepiau visai šeimai Juokas
anonimas
Kad vedarai netrukinetu ir neisbegtu bei butu grazios apvalios plonos formos, juos reikia prikimstus ideti i verdancio vandens puoda po viena ir su mentele graziai sulyginti kol jie igaus grazia tolygia apvalia mase, isimti ir isdelioti i skarda, bekepant tankiai susmaigstyti su dantu krapstukais ir palikti kol apkeps viena puse, ta pati padaryti ant apverstos puses, rezultatas super gaunasi.