patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lietiniai blynai su mėsa

lietiniai blynai su mesa Mums reikės:
2 kiaušinių
0,5 l pieno
250 g miltų
300 g virtos mėsos
1 svogūno
aliejaus
druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Lietiniai blynai su mėsa
Lietinių blynų su mėsa tešlai miltus suberiame į dubenį, įmušame kiaušinius, įpilame truputį pieno, 1 šaukštą aliejaus, druskos ir gerai išmaišome. Supilame likusį pieną. Lietinių blynų tešla turi būti skysta. Keptuvę gerai įkaitiname, patepame aliejumi, pilame plona srovelę tešlą ir tolygiai ją paskirstome. Lietiniai blynai apkepami iš abiejų pusių.lietiniai blynai su mesa 3
Lietinių blynų įdarui virtą mėsą, svogūną sumalame, pasūdome, įberiame pipirų ir gerai išmaišome.lietiniai blynai su mesa 2
Ant kiekvieno iškepto lietinio blyno dedame po šaukštą mėsos įdaro.lietiniai blynai su mesa 4 
Lietiniai blynai su mėsa suvyniojami.lietiniai blynai su mesa 5
Suvynioti lietiniai blynai su mėsa apkepinami iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.lietiniai blynai su mesa 6
Lietiniai blynai su mėsa patiekiami su grietine ar padažu pagal skonį. Skanaus.

Komentarai

2012-12-22
ramas
O kuom jie skanus? Kas cia ipatingo? Ar buna kitokie blynai su mesa? Juokas
2012-03-21
Raimonda
Super blynai, ka tik iskepiau Mirktelti Šypsena
2012-01-19
beata
Puikus blyneliai ir dar kvepia skaniai Myliu Šypsena
2011-11-25
Vaiva
Puikūs blyneliai ir dar kvepia vafliais! Mirktelti
2011-10-13
rasa
As per puse pilu pieno ir vandens, tada nesigauna kieti, bet gal vien tik su pienu skanesni buna?...
2011-02-26
neringa
tai neperkepk ir neluš Myliu
2011-02-09
Bronius
Blynai tikrai skanus, bet ar tikrai su pienu juos reikia maisyti ? man kazkodel pridega ir sukietejai kai iskepu. Kai reikia deti mesa suluzta blynas ir niekas nesigauna.  Ka daryti ?? Nelaiko nervai
2010-11-26
Romka
Jega Šypsena
2010-04-29
Alma
Pas mociute lietiniai blynai buvo kepami peciuje, o valgydavome juo su spirguciu ir grietines padazu.
2010-04-22
Saule
Lietiniai blynai kepami ir be aliejaus tik reikia jo truputi ipilti i tesla Šypsena
2010-04-15
Laimute
Sitie lietiniai blynai su mesa labai skanus gavosi.  Aciukas Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

purus blyneliai su braskemis
Purūs blyneliai su braškėmis
Purūs miltiniai blyneliai su braškių ir cukraus pūdros padažu.
blyneliai su obuoliais
Blyneliai su obuoliais
Blyneliai (sklinžiai) su obuoliais. Puikiai užgavėnėms tinkantis patiekalas.
uzkepti blyneliai su kondensuotu pienu
Užkepti blyneliai su kondensuotu pienu ir riešutais
Užkepti blyneliai su kondensuotu pienu ir riešutais. Puikus desertas prie kavos.
lietiniai su varske
Lietiniai blynai su varške
Lietiniai blynai su varške, razinomis ir cinamonu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Juta
Kadangi iš po rudenėlio turim dar marinuotų baravykų ir voveraičių. Bus proga pabandyti tik gal dar truputį kokio faršiuko įdėsiu Šypsena Myliu Ačiū už receptą!!
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena
Gabriele
Myliu  tiesiog puikus, rekomenduoju paragauti Myliu
Rita
Labai skanus, greitai ir paprastai padaromas pyragas. Aciu uz recepta, seimyna suzaveta.
Koktail
Gal galėtumėte pasakyti kiek citrinos sulčių dėti?