patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lietiniai blynai su mėsa

lietiniai blynai su mesa Mums reikės:
2 kiaušinių
0,5 l pieno
250 g miltų
300 g virtos mėsos
1 svogūno
aliejaus
druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Lietiniai blynai su mėsa
Lietinių blynų su mėsa tešlai miltus suberiame į dubenį, įmušame kiaušinius, įpilame truputį pieno, 1 šaukštą aliejaus, druskos ir gerai išmaišome. Supilame likusį pieną. Lietinių blynų tešla turi būti skysta. Keptuvę gerai įkaitiname, patepame aliejumi, pilame plona srovelę tešlą ir tolygiai ją paskirstome. Lietiniai blynai apkepami iš abiejų pusių.lietiniai blynai su mesa 3
Lietinių blynų įdarui virtą mėsą, svogūną sumalame, pasūdome, įberiame pipirų ir gerai išmaišome.lietiniai blynai su mesa 2
Ant kiekvieno iškepto lietinio blyno dedame po šaukštą mėsos įdaro.lietiniai blynai su mesa 4 
Lietiniai blynai su mėsa suvyniojami.lietiniai blynai su mesa 5
Suvynioti lietiniai blynai su mėsa apkepinami iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.lietiniai blynai su mesa 6
Lietiniai blynai su mėsa patiekiami su grietine ar padažu pagal skonį. Skanaus.

Komentarai

2016-08-10
Donata
O kokia mesa naudojate, kad ji virta?
2012-12-22
ramas
O kuom jie skanus? Kas cia ipatingo? Ar buna kitokie blynai su mesa? Juokas
2012-03-21
Raimonda
Super blynai, ka tik iskepiau Mirktelti Šypsena
2012-01-19
beata
Puikus blyneliai ir dar kvepia skaniai Myliu Šypsena
2011-11-25
Vaiva
Puikūs blyneliai ir dar kvepia vafliais! Mirktelti
2011-10-13
rasa
As per puse pilu pieno ir vandens, tada nesigauna kieti, bet gal vien tik su pienu skanesni buna?...
2011-02-26
neringa
tai neperkepk ir neluš Myliu
2011-02-09
Bronius
Blynai tikrai skanus, bet ar tikrai su pienu juos reikia maisyti ? man kazkodel pridega ir sukietejai kai iskepu. Kai reikia deti mesa suluzta blynas ir niekas nesigauna.  Ka daryti ?? Nelaiko nervai
2010-11-26
Romka
Jega Šypsena
2010-04-29
Alma
Pas mociute lietiniai blynai buvo kepami peciuje, o valgydavome juo su spirguciu ir grietines padazu.
2010-04-22
Saule
Lietiniai blynai kepami ir be aliejaus tik reikia jo truputi ipilti i tesla Šypsena
2010-04-15
Laimute
Sitie lietiniai blynai su mesa labai skanus gavosi.  Aciukas Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

virtinukai su juodaisiais serbentais
Virtinukai su juodaisiais serbentais
Virtinukai su juodaisiais serbentais. Miltiniai virtinukai su juodųjų serbentų ir cukraus įdaru. Receptas su nuotrauka.
grietininiai blynai
Grietininiai blynai
Grietininiai blynai. Stori miltiniai blynai su grietine ir plaktais kiaušinių baltymais.
virtinukai su varske ir melynemis
Virtinukai su varške ir mėlynėmis
Miltiniai virtinukai įdaryti varške ir mėlynėmis, patiekiami su grietine ar grietinėle.
mieliniai blyneliai
Mieliniai blynai
Mieliniai blynai. Mielinės tešlos blynai. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.
Ingrida
Pasaka Šypsena buvau uzmirsus koks skonis ir duona tikrai reikia deti ir nekeisti niekuom kitu, tas skonis neispasakytas mmmm  Mirktelti  Mirktelti
Silvija
Kepu ir aš, tik dar dedu tarkuotą morką ir pakepintos rūkytos šoninės kartu su svogūnais. Gaunasi labai skanus, sultingas, valgė net tie vaikai, kurie mėsos nevalgydavo.
Ingrida
Dabaiginejau virti ceburekus. Pasaka, sunus 4 suvalge iskart. Super!!!!!! Myliu  Myliu  Myliu  Myliu