patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lietiniai blynai su mėsa

lietiniai blynai su mesa Mums reikės:
2 kiaušinių
0,5 l pieno
250 g miltų
300 g virtos mėsos
1 svogūno
aliejaus
druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Lietiniai blynai su mėsa
Lietinių blynų su mėsa tešlai miltus suberiame į dubenį, įmušame kiaušinius, įpilame truputį pieno, 1 šaukštą aliejaus, druskos ir gerai išmaišome. Supilame likusį pieną. Lietinių blynų tešla turi būti skysta. Keptuvę gerai įkaitiname, patepame aliejumi, pilame plona srovelę tešlą ir tolygiai ją paskirstome. Lietiniai blynai apkepami iš abiejų pusių.lietiniai blynai su mesa 3
Lietinių blynų įdarui virtą mėsą, svogūną sumalame, pasūdome, įberiame pipirų ir gerai išmaišome.lietiniai blynai su mesa 2
Ant kiekvieno iškepto lietinio blyno dedame po šaukštą mėsos įdaro.lietiniai blynai su mesa 4 
Lietiniai blynai su mėsa suvyniojami.lietiniai blynai su mesa 5
Suvynioti lietiniai blynai su mėsa apkepinami iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.lietiniai blynai su mesa 6
Lietiniai blynai su mėsa patiekiami su grietine ar padažu pagal skonį. Skanaus.

Komentarai

2016-08-10
Donata
O kokia mesa naudojate, kad ji virta?
2012-12-22
ramas
O kuom jie skanus? Kas cia ipatingo? Ar buna kitokie blynai su mesa? Juokas
2012-03-21
Raimonda
Super blynai, ka tik iskepiau Mirktelti Šypsena
2012-01-19
beata
Puikus blyneliai ir dar kvepia skaniai Myliu Šypsena
2011-11-25
Vaiva
Puikūs blyneliai ir dar kvepia vafliais! Mirktelti
2011-10-13
rasa
As per puse pilu pieno ir vandens, tada nesigauna kieti, bet gal vien tik su pienu skanesni buna?...
2011-02-26
neringa
tai neperkepk ir neluš Myliu
2011-02-09
Bronius
Blynai tikrai skanus, bet ar tikrai su pienu juos reikia maisyti ? man kazkodel pridega ir sukietejai kai iskepu. Kai reikia deti mesa suluzta blynas ir niekas nesigauna.  Ka daryti ?? Nelaiko nervai
2010-11-26
Romka
Jega Šypsena
2010-04-29
Alma
Pas mociute lietiniai blynai buvo kepami peciuje, o valgydavome juo su spirguciu ir grietines padazu.
2010-04-22
Saule
Lietiniai blynai kepami ir be aliejaus tik reikia jo truputi ipilti i tesla Šypsena
2010-04-15
Laimute
Sitie lietiniai blynai su mesa labai skanus gavosi.  Aciukas Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

virtinukai su bulvemis
Virtinukai su bulvėmis
Virtinukai su bulvėmis. Tradiciniai, lietuviški virtinukai su virtų bulvių įdaru. Receptas su nuotraukomis.
virtinukai su juodaisiais serbentais
Virtinukai su juodaisiais serbentais
Virtinukai su juodaisiais serbentais. Miltiniai virtinukai su juodųjų serbentų ir cukraus įdaru. Receptas su nuotrauka.
strudeliai su mesa
Štrudeliai su mėsa
Štrudeliai su mėsa. Kočiotos tešlos vyniotinis su mėsos faršu, troškintas su svogūnais ir bulvėmis.
lietiniai blynai su obuoliais
Lietiniai blynai su obuoliais ir cinamonu
Lietiniai blynai su obuoliais ir cinamonu, pateikiami su plakta grietinėle, uogiene.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.