patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lietiniai blynai su mėsa

lietiniai blynai su mesa Mums reikės:
2 kiaušinių
0,5 l pieno
250 g miltų
300 g virtos mėsos
1 svogūno
aliejaus
druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Lietiniai blynai su mėsa
Lietinių blynų su mėsa tešlai miltus suberiame į dubenį, įmušame kiaušinius, įpilame truputį pieno, 1 šaukštą aliejaus, druskos ir gerai išmaišome. Supilame likusį pieną. Lietinių blynų tešla turi būti skysta. Keptuvę gerai įkaitiname, patepame aliejumi, pilame plona srovelę tešlą ir tolygiai ją paskirstome. Lietiniai blynai apkepami iš abiejų pusių.lietiniai blynai su mesa 3
Lietinių blynų įdarui virtą mėsą, svogūną sumalame, pasūdome, įberiame pipirų ir gerai išmaišome.lietiniai blynai su mesa 2
Ant kiekvieno iškepto lietinio blyno dedame po šaukštą mėsos įdaro.lietiniai blynai su mesa 4 
Lietiniai blynai su mėsa suvyniojami.lietiniai blynai su mesa 5
Suvynioti lietiniai blynai su mėsa apkepinami iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.lietiniai blynai su mesa 6
Lietiniai blynai su mėsa patiekiami su grietine ar padažu pagal skonį. Skanaus.

Komentarai

2012-12-22
ramas
O kuom jie skanus? Kas cia ipatingo? Ar buna kitokie blynai su mesa? Juokas
2012-03-21
Raimonda
Super blynai, ka tik iskepiau Mirktelti Šypsena
2012-01-19
beata
Puikus blyneliai ir dar kvepia skaniai Myliu Šypsena
2011-11-25
Vaiva
Puikūs blyneliai ir dar kvepia vafliais! Mirktelti
2011-10-13
rasa
As per puse pilu pieno ir vandens, tada nesigauna kieti, bet gal vien tik su pienu skanesni buna?...
2011-02-26
neringa
tai neperkepk ir neluš Myliu
2011-02-09
Bronius
Blynai tikrai skanus, bet ar tikrai su pienu juos reikia maisyti ? man kazkodel pridega ir sukietejai kai iskepu. Kai reikia deti mesa suluzta blynas ir niekas nesigauna.  Ka daryti ?? Nelaiko nervai
2010-11-26
Romka
Jega Šypsena
2010-04-29
Alma
Pas mociute lietiniai blynai buvo kepami peciuje, o valgydavome juo su spirguciu ir grietines padazu.
2010-04-22
Saule
Lietiniai blynai kepami ir be aliejaus tik reikia jo truputi ipilti i tesla Šypsena
2010-04-15
Laimute
Sitie lietiniai blynai su mesa labai skanus gavosi.  Aciukas Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

skryliai
Skryliai
Virti kočiotos tešlos skryliai su rūkytos šoninės spirgučių padažu. Gaminimo eiga su nuotraukomis.
ravioli su spinatais ir ricotta
Ravioli su špinatais ir ricotta
Ravioli su špinatais ir ricotta
kibinai
Kibinai
Kibinai. Tradiciniai miltiniai kibinai su kapotos mėsos ir svogūnų įdaru.
ceburekai
Čeburėkai
Čeburėkai. Aliejuje kepti čeburėkai iš miltų ir kefyro su mėsos įdaru. Paprastas, skanus ir pakankamai greitai paruošiamas užkandis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Toma
Vakar pasidariau, siandien ragavom, labai skanus!! Aciu uz recepta, rekomenduoju isbandyt. Šypsena
Monika
Sveiki. Kepu šį tortą jau ne pirmą kartą. Tiek išvaizda, tiek skonis super. Sulaukiau daug pagyrų iš gimtadienio šventės svečių. Dėkui už puikų, ne tik išvaizda, bet ir skoniu, tortą  Mirktelti
Laura
Gaminau, sauniai pavyko. Žiauriai skanu Myliu  Myliu
Vaida
Viskas gavosi puikiai ir seimynai labai patiko, o man jis per riebus nuo kokoso pieno Šypsena
Arturas
Labai puikus plovas.