patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lietiniai blynai su obuoliais ir cinamonu

lietiniai blynai su obuoliais Mums reikės:
2 kiaušinių
0,5 l pieno
250 g miltų
4-5 obuolių
3 valg. šaukštų cukraus
cinamono
aliejaus
druskos

Gaminame. Lietiniai blynai su obuoliais ir cinamonu
Lietinių tešlai miltus suberiame į dubenį, įmušame kiaušinius, įpilame truputį pieno, 1 šaukštą aliejaus, druskos, 1 šaukštą cukraus ir gerai išmaišome. Supilame likusį pieną. Lietinių tešla turi būti skysta. Keptuvę gerai įkaitiname, patepame aliejumi, pilame plona srovelę tešlą ir tolygiai ją paskirstome. Lietinius apkepame iš abiejų pusių.lietiniai blynai su obuoliais 1
Iškepę lietiniai turi būti gelsvi.
Lietinių įdarui obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome šiaudeliais.lietiniai blynai su obuoliais 2
Suberiame cukrų, cinamoną ir išmaišome.lietiniai blynai su obuoliais 3
Ant kiekvieno iškepto lietinio dedame po šaukštą obuolių įdaro.lietiniai blynai su obuoliais 4
Lietinius blynus suvyniojame.lietiniai blynai su obuoliais 5
Suvynioti lietiniai apkepinami iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta. Lietiniai blynai su obuoliais ir cinamonu paruošti. Blynai patiekiami su plakta grietinėle, uogiene. Skanaus.

Komentarai

2016-10-16
Oresta
Labai aciu uz toki receptuka Myliu, labai skanus.
2013-02-19
Vilija
Aciu uz puiku recepta. Blyneliai gavosi labai skanus. Juokas Šypsena
2012-10-19
Vilma
Kaip tik bandysiu kepti, nes dar nesu bandžius būtent su obuoliukais. Manau bus skanu... Šypsena
2012-08-04
Justina
Patariu į tešlą imt mažiau pieno ir vietoj jo įmaišyt vandens, tada blynelius mažiau traukia prie keptuvės Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

uzkepti blyneliai su kondensuotu pienu
Užkepti blyneliai su kondensuotu pienu ir riešutais
Užkepti blyneliai su kondensuotu pienu ir riešutais. Puikus desertas prie kavos.
lietiniai blynai su migdolais
Lietiniai blynai su migdolais
Lietiniai blynai su migdolais. Itin subtilaus skonio lietiniai blynai su smulkintais migdolais ir sviestu.
lietiniai blynai su bananais
Lietiniai blynai su bananais
Miltiniai lietiniai blynai su bananais apvoliotais cukrumis ir cinamonu.
skryliai
Skryliai
Virti kočiotos tešlos skryliai su rūkytos šoninės spirgučių padažu. Gaminimo eiga su nuotraukomis.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.