patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Purūs blyneliai su braškėmis

purus blyneliai su braskemis Mums reikės:
200 g miltų
4 valg. šaukštų cukraus
1,5 stiklinės kefyro arba grietinės
2 kiaušinių
2 arb. šaukštelių kepimo miltelių
200 g braškių (gali būti šaldytos)
1 valg. šaukšto cukraus pudros
žiupsnelio druskos

Gaminame. Purūs blyneliai su braškėmis
Kiaušinius, cukrų ir kefyrą arba grietinę gerai išplakame. Miltus persijojame, sumaišome su kepimo milteliais, druska. Viską sumaišome kartu, padarome vientisą masę. Keptuvę patepame aliejumi, dedame po šaukštą tešlos ir kepame blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta. Braškes sumaišome su cukraus pudra ir patiekiame su blyneliais. Purūs blyneliai su braškėmis paruošti. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

lietiniai blynai su obuoliais
Lietiniai blynai su obuoliais ir cinamonu
Lietiniai blynai su obuoliais ir cinamonu, pateikiami su plakta grietinėle, uogiene.
skryliai
Skryliai
Virti kočiotos tešlos skryliai su rūkytos šoninės spirgučių padažu. Gaminimo eiga su nuotraukomis.
ravioli su spinatais ir ricotta
Ravioli su špinatais ir ricotta
Ravioli su špinatais ir ricotta
beliasai
Beliašai
Aliejuje virti mielinės tešlos beliašai su mėsos faršo ir svogūnų įdaru.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.