patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Ravioli su špinatais ir ricotta

ravioli su spinatais ir ricotta Mums reikės:
Tešlai:
300 g miltų
3 kiaušinių
žiupsnelio druskos
Įdarui:
200 g šviežių ar šaldytų špinatų
100 ricotta sūrio
30 g sviesto
1 kiaušinio
30 g tarkuoto parmezano sūrio
žiupsnelio tarkuoto muskato riešuto
druskos, pipirų

GaminameRavioli su špinatais ir ricotta
Tešlai: iš miltų, kiaušinių ir žiupsnelio druskos užminkoma tešla. Tešla pridengiama rankšluosčiu ir paliekama 1 val. kambario temperatūroje.

Įdarui: špinatai supjaustomi juostelėmis (šaldyti špinatai pirmiausia atšildomi) ir apkepinami svieste. Špinatai atvėsinami, sutrinami su ricottos sūriu, parmezano sūriu, muskato riešutu, druska ir pipirais. Įmušamas kiaušinis ir viskas gerai išmaišoma.

Tešla padalijama į 8 dalis. Iškočiojami 8 maždaug 2 mm storio stačiakampiai tešlos lakštai. Paruoštas įdaras išdėliojamas arbatiniu šaukšteliu kas 3 cm, nuo kraštų paliekant 2 cm.ravioli su spinatais ir ricotta 2

Uždengiama kitu tešlos lakštu. Atsargiai užspaudžiami kraštai bei tarpai tarp įdaro ir supjaustoma konditeriniu ratuku arba peiliu.

Ravioli su špinatais ir ricotta sudedami į verdantį pasūdytą vandenį su šlakeliu alyvuogių aliejaus, kad nesuliptų. Verdama apie 5 min., kol iškils. Ravioli su špinatais ir ricotta patiekiami su ištirpintu sviestu ir apibarstomi parmezano sūriu. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

purus blyneliai su braskemis
Purūs blyneliai su braškėmis
Purūs miltiniai blyneliai su braškių ir cukraus pūdros padažu.
sokoladiniai blynai
Šokoladiniai blynai
Šokoladiniai blynai. Labai skanūs blynai su šokoladu. Receptas su nuotrauka.
skryliai
Skryliai
Virti kočiotos tešlos skryliai su rūkytos šoninės spirgučių padažu. Gaminimo eiga su nuotraukomis.
lietiniai blynai su mesa
Lietiniai blynai su mėsa
Lietiniai blynai su mėsa. Lietiniai blynai įdaryti virta, sumalta mėsa ir apkepinti. Receptas su detaliomis gaminimo eigos nuotraukomis.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.