patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Miltiniai patiekalai

Ravioli su špinatais ir ricotta

ravioli su spinatais ir ricotta
Mums reikės:
Tešlai:
300 g miltų
3 kiaušinių
žiupsnelio druskos
Įdarui:
200 g šviežių ar šaldytų špinatų
100 ricotta sūrio
30 g sviesto
1 kiaušinio
30 g tarkuoto parmezano sūrio
žiupsnelio tarkuoto muskato riešuto
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Užkepti blyneliai su kondensuotu pienu ir riešutais (3)

uzkepti blyneliai su kondensuotu pienu
Mums reikės:
Blynelių tešlai:
270 ml pieno
130 g miltų
1 kiaušinio
žiupsnelio druskos
Blynelių įdarui:
200 g varškės
3-4 bananų
1 valg. š. vanilinio cukraus
cinamono pagal skonį
Blynelių užpilui:
2 kiaušinių
200 g saldaus kondensuoto pieno
saujos riešutų (migdolų, lazdyno riešutų)
Receptas, gaminimas

Apelsininiai blyneliai su varškės įdaru (1)

apelsininiai blyneliai su varskes idaru
Mums reikės:
Blynelių tešlai:
400 ml pieno
250 g miltų
2 kiaušinių
1 apelsino
2 valg. š. sviesto
2 valg. š. cukraus
žiupsnelio druskos
Varškės įdarui:
300 g varškės
1 kiaušinio
1 valg. š. manų kruopų
1 nedidelio apelsino
3 valg. š. cukraus
Receptas, gaminimas

Blyneliai su obuoliais

blyneliai su obuoliais
Mums reikės:
500g kefyro
300 g miltų
3 kiaušinių
2-3 obuolių
100 g cukraus
1 arb. š. kepimo miltelių
1 arb. š. cinamono
žiupsnelio druskos
aliejaus kepimui
Receptas, gaminimas

Mantai (manti) (4)

mantai
Mums reikės:
Tešlai:
1 kg miltų
250 ml vandens
1-2 kiaušinių
1 valg. š. aliejaus
žiupsnelio druskos
Įdarui:
900 g avienos (kiaulienos) faršo
500 g svogūnų
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Beliašai (1)

beliasai
Mums reikės:
Tešlai:
375 g pieno
10 g sausų mielių
600 - 650 g miltų
60 g sviesto
1 valg. š. cukraus
1 arb. š. druskos
Įdarui:
600 g faršo
1 svogūno
druskos, maltų pipirų
aliejaus kepimui
Receptas, gaminimas

Kibinai (5)

kibinai
Mums reikės:
Kibinų tešlai:
1 kg miltų
250 g margarino
4 kiaušinių
250 g grietinės
žiupsnelio druskos
Kibinų įdarui:
900 g kiaulienos sprandinės arba kumpio
2 didelių svogūnų
šlakelio sultinio arba virinto vandens
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Ryžių blyneliai su kriaušių padažu

ryziu blyneliai su kriausiu padazu
Mums reikės:
Tešlai:
400 ml pieno
200 g ryžių miltų
20 g bulvių krakmolo
60 g cukraus
2 kiaušinių
2 valg. šaukštų aliejaus
¼ arb. šaukštelio druskos
Receptas, gaminimas

Čeburėkai (32)

ceburekai
Mums reikės:
Tešlai:
500 ml kefyro
800 - 850 g miltų
1 arb. šaukštelio sodos
druskos
Įdarui:
500 g kiaulienos faršo
120 - 150 ml mėsos sultinio
2 svogūnų
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Virtinukai su varške ir mėlynėmis

virtinukai su varske ir melynemis
Mums reikės:
Virtinukų tešlai:
320 g miltų
1 kiaušinio
160 ml pieno arba vandens
1 valg. šaukšto ištirpinto sviesto
žiupsnelio druskos
Virtinukų įdarui:
300 g riebios varškės
150 g mėlynių
2-3 valg. šaukštų cukraus
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

virtinukai su juodaisiais serbentais
Virtinukai su juodaisiais serbentais
Virtinukai su juodaisiais serbentais. Miltiniai virtinukai su juodųjų serbentų ir cukraus įdaru. Receptas su nuotrauka.
lietiniai blynai su mesa
Lietiniai blynai su mėsa
Lietiniai blynai su mėsa. Lietiniai blynai įdaryti virta, sumalta mėsa ir apkepinti. Receptas su detaliomis gaminimo eigos nuotraukomis.
strudeliai su mesa
Štrudeliai su mėsa
Štrudeliai su mėsa. Kočiotos tešlos vyniotinis su mėsos faršu, troškintas su svogūnais ir bulvėmis.
lietiniai blynai su migdolais
Lietiniai blynai su migdolais
Lietiniai blynai su migdolais. Itin subtilaus skonio lietiniai blynai su smulkintais migdolais ir sviestu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurate
Labai skainiai gaunasi paprikos, aciu uz recepta Mirktelti
patiekalu-receptai.lt
Taip, galima receptą interpretuoti savaip, bet keptuveje pomidoras ir suris neapskrus taip graziai ir tiesiog gausite "košę" Mirktelti Sėkmės gaminant.
Violeta
Baklazanai kepti aliejuje, o paskui dar kepti orkaitej 30 min! Kodel tiek ilgai? Apvertus baklazanus keptuveje, uzdeti pomidoro, surio, uzdengti ir iskeps viskas vienu metu, nereiks nei orkaites jungti, nei laiko gaisti, nei energijos naudoti Šypsena)))
Jainina
Jau antrą kartą darau agurkus pagal šį receptą. Labai skanu! Tinka ir peraugę agurkai. Juos tik reikia griežinėliais supjaustyti.
Arijus
Super receptas. Labai ačiū Mirktelti