patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Skryliai

skryliai Mums reikės:
Tešlai:
2 stiklinių miltų
1 kiaušinio (nebūtinai)
250-300 ml vandens arba pieno
druskos
Skrylių padažui:
180 g rūkytos šoninės
1 svogūno
3 valg. šaukštų grietinės
pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Skryliai
Iš miltų, kiaušinio, vandens (arba pieno) ir žiupsnelio  druskos užminkome vidutinio kietumo tešlą. Gautą tešlą plonai iškočiojame ir supjaustome maždaug 4x4 cm kvadratėliais.skryliai 1
Skryliai dedami į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdami apie 7-8 min.
Padažui: svogūnas, rūkyta šoninė supjaustomi kubeliais ir pakepinami keptuvėje, kol svogūnai suminkštėja. Įdedama grietinės, pagardinama pipirais ir patiekiama su skryliais. Skryliai skanu su įvairiais padažais: sviesto - grietinės, grybų ir kt. Gero apetito.

Komentarai

2014-05-03
Ruta
Na tikrai skanus skryliai, ir pati senei bevalgiau Šypsena. Darysiu ir rytoj juos Šypsena. Liux receptas, siulau visiems isbandyti ir surizikuoti pagaminti toki pigu ir skanu recepta   Šypsena  Myliu
2012-06-26
Samanta
Tikrai skanus patiekalas. Pati dariau ir taip buvo skanu, net pirštus galima buvo apsilaižyti. Šypsena
2010-08-02
inesa
Dariau, skryliai gavos super skaniai. Dejau kiausini, ir pyliau vandeni. Seniai jau bevalgiau, buvau pamirsus net apie toki pigu lengva ir greita patiekala  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

ceburekai
Čeburėkai
Čeburėkai. Aliejuje kepti čeburėkai iš miltų ir kefyro su mėsos įdaru. Paprastas, skanus ir pakankamai greitai paruošiamas užkandis.
strudeliai su mesa
Štrudeliai su mėsa
Štrudeliai su mėsa. Kočiotos tešlos vyniotinis su mėsos faršu, troškintas su svogūnais ir bulvėmis.
apelsininiai blyneliai su varskes idaru
Apelsininiai blyneliai su varškės įdaru
Skanūs apelsininiai blyneliai su varškės įdaru.
purus blyneliai su braskemis
Purūs blyneliai su braškėmis
Purūs miltiniai blyneliai su braškių ir cukraus pūdros padažu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

patiekalu-receptai.lt
Naudojamos "žalios" bulvės.
Sandra
O bulves turi buti zalios ar virtos? Skaniai atrodo, noreciau isbandyti Šypsena
Sandra
Gyvenu Olandijoje, tad vienoje lenkiskoje parduotuveje nusipirkau varskes ir issikepiau varskeciu-pasijutau tarsi vel sedeciau prie lietuvisko stalo Šypsena
Saule
Labai skanus ir pasakiskas tortas, jau kepiau 4 kartus.
Sandrute
Gavosi skaniai, bet as suri dejau ant kepimo galo ir mano svoguniukai nebuvo gerai iskepe, tik neznau kame beda, gal mano orkaitės Liūdesys . Tai sekanti karta as juos pirmiau siek tiek apkepsiu, o tik tada maisysiu su mejonezu ir pomidorų padazu  Mirktelti