patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Skryliai

skryliai Mums reikės:
Tešlai:
2 stiklinių miltų
1 kiaušinio (nebūtinai)
250-300 ml vandens arba pieno
druskos
Skrylių padažui:
180 g rūkytos šoninės
1 svogūno
3 valg. šaukštų grietinės
pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Skryliai
Iš miltų, kiaušinio, vandens (arba pieno) ir žiupsnelio  druskos užminkome vidutinio kietumo tešlą. Gautą tešlą plonai iškočiojame ir supjaustome maždaug 4x4 cm kvadratėliais.skryliai 1
Skryliai dedami į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdami apie 7-8 min.
Padažui: svogūnas, rūkyta šoninė supjaustomi kubeliais ir pakepinami keptuvėje, kol svogūnai suminkštėja. Įdedama grietinės, pagardinama pipirais ir patiekiama su skryliais. Skryliai skanu su įvairiais padažais: sviesto - grietinės, grybų ir kt. Gero apetito.

Komentarai

2014-05-03
Ruta
Na tikrai skanus skryliai, ir pati senei bevalgiau Šypsena. Darysiu ir rytoj juos Šypsena. Liux receptas, siulau visiems isbandyti ir surizikuoti pagaminti toki pigu ir skanu recepta   Šypsena  Myliu
2012-06-26
Samanta
Tikrai skanus patiekalas. Pati dariau ir taip buvo skanu, net pirštus galima buvo apsilaižyti. Šypsena
2010-08-02
inesa
Dariau, skryliai gavos super skaniai. Dejau kiausini, ir pyliau vandeni. Seniai jau bevalgiau, buvau pamirsus net apie toki pigu lengva ir greita patiekala  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

blyneliai su obuoliais
Blyneliai su obuoliais
Blyneliai (sklinžiai) su obuoliais. Puikiai užgavėnėms tinkantis patiekalas.
koldunai su mesa
Koldūnai su mėsa
Koldūnai su mėsa. Tradiciniai virti koldūnai su kiaulienos ir jautienos mėsa - faršu.
beliasai
Beliašai
Aliejuje virti mielinės tešlos beliašai su mėsos faršo ir svogūnų įdaru.
apelsininiai blyneliai su varskes idaru
Apelsininiai blyneliai su varškės įdaru
Skanūs apelsininiai blyneliai su varškės įdaru.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rasa
Greitas, gal ir skanus tortukas, bet bandysiu i varske det maziau cukraus, juk jau zefyrai labai saldūs.
Renata
Net seilė nutįso, kaip skanu Šypsena kepsiu brolio gimtadieniui, tada parašysiu, kaip sekėsi. Šypsena
Ieva
Nuostabus kotletukai!!! Vietoj svogunu itarkavau morku ir saliero stiebu - puikiai gavosi, butinai kartosim!
Vireja
Prie mesos patiekalu, prie visokiu kotletu, sniceliu ir t.t. tinka baltas padazas arba pievagrybiu Šypsena
Vėjūnė
Labai patiko receptas, labai skanu. Mirktelti