patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Skryliai

skryliai Mums reikės:
Tešlai:
2 stiklinių miltų
1 kiaušinio (nebūtinai)
250-300 ml vandens arba pieno
druskos
Skrylių padažui:
180 g rūkytos šoninės
1 svogūno
3 valg. šaukštų grietinės
pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Skryliai
Iš miltų, kiaušinio, vandens (arba pieno) ir žiupsnelio  druskos užminkome vidutinio kietumo tešlą. Gautą tešlą plonai iškočiojame ir supjaustome maždaug 4x4 cm kvadratėliais.skryliai 1
Skryliai dedami į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdami apie 7-8 min.
Padažui: svogūnas, rūkyta šoninė supjaustomi kubeliais ir pakepinami keptuvėje, kol svogūnai suminkštėja. Įdedama grietinės, pagardinama pipirais ir patiekiama su skryliais. Skryliai skanu su įvairiais padažais: sviesto - grietinės, grybų ir kt. Gero apetito.

Komentarai

2014-05-03
Ruta
Na tikrai skanus skryliai, ir pati senei bevalgiau Šypsena. Darysiu ir rytoj juos Šypsena. Liux receptas, siulau visiems isbandyti ir surizikuoti pagaminti toki pigu ir skanu recepta   Šypsena  Myliu
2012-06-26
Samanta
Tikrai skanus patiekalas. Pati dariau ir taip buvo skanu, net pirštus galima buvo apsilaižyti. Šypsena
2010-08-02
inesa
Dariau, skryliai gavos super skaniai. Dejau kiausini, ir pyliau vandeni. Seniai jau bevalgiau, buvau pamirsus net apie toki pigu lengva ir greita patiekala  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

virtinukai su bulvemis
Virtinukai su bulvėmis
Virtinukai su bulvėmis. Tradiciniai, lietuviški virtinukai su virtų bulvių įdaru. Receptas su nuotraukomis.
virtinukai su braskemis
Virtinukai su braškėmis
Virtinukai su braškėmis. Miltinės tešlos virtinukai su saldintų braškių įdaru.
lietiniai blynai su bananais
Lietiniai blynai su bananais
Miltiniai lietiniai blynai su bananais apvoliotais cukrumis ir cinamonu.
mantai
Mantai (manti)
Mantai (manti) - nacionalinis uzbekų patiekalas, primenantis mums įprastus koldūnus.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Mėta
Man labai patiko taip skaniai išsikepiau, kad um um  Myliu  Myliu
Aldona
Ka reikia deti i tarkius, kad tesla nejuodotu? Tarkuojant bulves reikia sutarkuoti i jas ir pora svogunu - tada nejuoduos ir bulviu tarkiai cepelinams bus skanesni bei kvapnesni.
Jurgita
Patiko
Vida
Labai skanus gavosi balandeliai pagal si recepta, aciu! Šypsena
Jurate
Labai skainiai gaunasi paprikos, aciu uz recepta Mirktelti