patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Užkepti blyneliai su kondensuotu pienu ir riešutais

uzkepti blyneliai su kondensuotu pienu Mums reikės:
Blynelių tešlai:
270 ml pieno
130 g miltų
1 kiaušinio
žiupsnelio druskos
Blynelių įdarui:
200 g varškės
3-4 bananų
1 valg. š. vanilinio cukraus
cinamono pagal skonį
Blynelių užpilui:
2 kiaušinių
200 g saldaus kondensuoto pieno
saujos riešutų (migdolų, lazdyno riešutų)

Gaminame. Užkepti blyneliai su kondensuotu pienu ir riešutais
Blynelių tešlai: kiaušinis išplakamas su žiupsneliu druskos. Supilamas pienas, lengvai išplakama ir pamažu supilama į persijotus miltus. Tešla išmaišoma iki vientisos masės ir paliekama, kad tešla išbrinktų.

Blynelių įdarui: varškė, bananai, vanilinis cukrus, cinamonas sudedami į dubenį ir ištrinami blenderiu iki vientisos masės.

Blynelių tešla plonu sluoksniu pilama į įkaitintą keptuvę ir tolygiai paskirstoma visoje keptuvėje. Kepama ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta. Taip iškepami visi blyneliai. Ant iškepusių blynelių užtepamas įdaras ir suvyniojama.uzkepti blyneliai su kondensuotu pienu 1

Blynelių užpilui: kiaušiniai išplakami su kondensuotu pienu. Riešutai susmulkinami.
Susukti blyneliai sudedami į sviestu išteptą stiklinį kepimo indą, užpilami paruoštu užpilu ir pabarstomi susmulkintais riešutais.uzkepti blyneliai su kondensuotu pienu 2

Dedama į įkaitintą orkaitę ir užkepama 200 laipsnių tempetarūroje apie 10-15 min. Užkepti blyneliai su kondensuotu pienu ir riešutais patiekiami su mėgstama uogiene. Skanaus.

Komentarai

2013-02-04
Inga
Na ka gaminam jau Šypsena o skystis turi buti? Nes jau kepu 15 min., bet pajudinus skystis atsiranda.
2012-11-01
Evelina
Einam gaminti, tikiuosi skanus bus !!! Šypsena
2012-10-31
spygliukas
superiniai blyneliai Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

virtinukai su varske ir melynemis
Virtinukai su varške ir mėlynėmis
Miltiniai virtinukai įdaryti varške ir mėlynėmis, patiekiami su grietine ar grietinėle.
purus blyneliai su braskemis
Purūs blyneliai su braškėmis
Purūs miltiniai blyneliai su braškių ir cukraus pūdros padažu.
apelsininiai blyneliai su varskes idaru
Apelsininiai blyneliai su varškės įdaru
Skanūs apelsininiai blyneliai su varškės įdaru.
virtinukai su juodaisiais serbentais
Virtinukai su juodaisiais serbentais
Virtinukai su juodaisiais serbentais. Miltiniai virtinukai su juodųjų serbentų ir cukraus įdaru. Receptas su nuotrauka.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.