patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Balta lietuviška mišrainė

balta lietuviska misraine Mums reikės:
5 virtų bulvių
2 virtų morkų
100 g konservuotų žirnelių
2 marinuotų agurkėlių
2 virtų kiaušinių
druskos
majonezo
šviežių ar šaldytų krapų
petražolių šakelės
džiovinto baziliko

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Balta lietuviška mišrainė
Kubeliais supjaustome baltai mišrainei skirtas bulves, morkas, agurkus, kiaušinius. Sudedame viską kartu, supilame žirnelius, pasūdome. Mišrainė užpilama majonezu ir išmaišoma. Balta lietuviška mišrainė papuošiama petražolės šakele, pabarstoma smulkintais krapais, džiovintu baziliku ar kitais žalumynais. Balta lietuviška mišrainė paruošta. Skanaus.

Komentarai

2012-05-16
Zivile
Butu dar skaniau, jei idetumete du-tris smulkiai kubeliais pjaustytus obuolius.
2011-12-31
Nlbj
Nelabai, bet skanu! Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

virtu darzoviu misraine su kalmarais
Virtų daržovių mišrainė su kalmarais
Virtų daržovių mišrainė su kalmarais.Burokėliai, bulvės, morkos, marinuoti agurkai, kalmarai, alyvuogės, citrinos griežinėliai.
cukiniju misraine su silke
Cukinijų mišrainė su silke
Cukinijų, morkų, svogūnų mišrainė su silke ir žalumynais.
misraine su kepinta duona ir pupelemis
Mišrainė su kepinta duona ir pupelėmis
Mišrainė su kepinta duona ir pupelėmis - sotus ir skanus patiekalas.
darzoviu misraine su silke
Daržovių mišrainė su silke
Daržovių mišrainė su silke. Burokėlių, morkų, bulvių, raugintų agurkų, obuolių, svogūnų mišrainė su silkės juostelėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Naujausi komentarai

Aukse
Man labai patiko sis patiekalas. Jis paprastas ir mazai ingrendientu, nuo siol sis maistas man labai patinka, ji kepsiu ir valgysiu Šypsena  Myliu
Edita
Puikus receptas, moku gaminti plova visaip, taciau sis labai patiko. Aciu.
Loreta
Aciu uz pasidalinta recepta, tikrai skanios spurgos gavosi, super Šypsena Šypsena
Laima
Laba diena! Ar galima obuoliu kompota vakuoti be svarainiu nes ju neturiu? Liūdesys
Jurga
Pyragas gavosi labai skanus. Aciu uz recepta. P.S kepiau tik 45 minutes 180 laipsiu temperaturoje.