patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Balta lietuviška mišrainė

balta lietuviska misraine Mums reikės:
5 virtų bulvių
2 virtų morkų
100 g konservuotų žirnelių
2 marinuotų agurkėlių
2 virtų kiaušinių
druskos
majonezo
šviežių ar šaldytų krapų
petražolių šakelės
džiovinto baziliko

Gaminame. Balta lietuviška mišrainė
Kubeliais supjaustome baltai mišrainei skirtas bulves, morkas, agurkus, kiaušinius. Sudedame viską kartu, supilame žirnelius, pasūdome. Mišrainė užpilama majonezu ir išmaišoma. Balta lietuviška mišrainė papuošiama petražolės šakele, pabarstoma smulkintais krapais, džiovintu baziliku ar kitais žalumynais. Balta lietuviška mišrainė paruošta. Skanaus.

Komentarai

2014-12-31
patiekalu-receptai.lt
Viskas parašyta Mirktelti, atidžiau pažiūrėkite kokių ingredientų reikia.
2014-12-31
Trūksta
Neparašyta išvirti bulvių, morkų, ar kiaušinių, parašyta tik kad supjaustyti viską kubeliais. Nedaug informacijos...
2012-05-16
Zivile
Butu dar skaniau, jei idetumete du-tris smulkiai kubeliais pjaustytus obuolius.
2011-12-31
Nlbj
Nelabai, bet skanu! Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

cukiniju misraine su silke
Cukinijų mišrainė su silke
Cukinijų, morkų, svogūnų mišrainė su silke ir žalumynais.
misraine su kepinta duona ir pupelemis
Mišrainė su kepinta duona ir pupelėmis
Mišrainė su kepinta duona ir pupelėmis - sotus ir skanus patiekalas.
virtu darzoviu misraine su kalmarais
Virtų daržovių mišrainė su kalmarais
Virtų daržovių mišrainė su kalmarais.Burokėliai, bulvės, morkos, marinuoti agurkai, kalmarai, alyvuogės, citrinos griežinėliai.
darzoviu misraine su silke
Daržovių mišrainė su silke
Daržovių mišrainė su silke. Burokėlių, morkų, bulvių, raugintų agurkų, obuolių, svogūnų mišrainė su silkės juostelėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena