Burokėlių mišrainė

burokeliu misraine
Mums reikės:
300 g virtų burokėlių
200 g virtų morkų
300 g virtų bulvių
150 g raugintų kopūstų
100 g marinuotų agurkų
1-2 raudonų svogūnų
aliejaus
druskos
Gaminame. Burokėlių mišrainė
Svogūnus nulupame ir smulkiai supjaustome. Bulves, morkas, burokėlius, agurkus supjaustome kubeliais. Raugintus kopūstus pasmulkiname, jei labai rūgštūs perplauname virintu vandeniu. Visas supjaustytas daržoves sudedame į dubenį, pabarstome druska, apšlakstome aliejumi ir gerai išmaišome. Burokėlių mišrainė tinka prie mėsos, paukštienos patiekalų arba kaip atskiras patiekalas. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas