patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Cukinijų mišrainė su silke

cukiniju misraine su silke Mums reikės:
2  nedidelių cukinijų
2-3 morkų
2 svogūnų
300 g silkės filė
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių, krapų

Gaminame. Cukinijų mišrainė su silke
Cukinijos nuplaunamos, nulupamos ir supjaustomos gabaliukais. Morkos nuvalomos ir sutarkuojamos stambia trintuve. Svogūnai nulupami ir supjaustomi kubeliais. Į keptuvę įpilama aliejaus, suberiami svogūnai ir apkepinami iki auksinės spalvos. Tada sudedamos morkos ir pakepinama keletą minučių, kol morkos suminkštėja.cukiniju misraine su silke 1
Sudedami cukinijų gabaliukai ir viskas patroškinama 10-15 min.cukiniju misraine su silke 2
Baigiant troškinti pabarstoma pipirais. Suberiamos smulkintos petražolės, krapai ir išmaišoma. Troškintos daržovės supilamos į kiaurasamtį (kad nusivarvėtų aliejaus perteklius) ir atvėsinamos. Sudedama juostelėmis pjaustyta silkės filė ir išmaišoma, jei reikia įberiama druskos. Cukinijų mišrainė su silke skanu su balta arba juoda duona. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

darzoviu misraine su silke
Daržovių mišrainė su silke
Daržovių mišrainė su silke. Burokėlių, morkų, bulvių, raugintų agurkų, obuolių, svogūnų mišrainė su silkės juostelėmis.
burokeliu misraine
Burokėlių mišrainė
Virtų burokėlių mišrainė su virtomis morkomis, virtomis bulvėmis, raugintais kopūstais, marinuotais agurkais, svogūnais.
virtu darzoviu misraine su kalmarais
Virtų daržovių mišrainė su kalmarais
Virtų daržovių mišrainė su kalmarais.Burokėliai, bulvės, morkos, marinuoti agurkai, kalmarai, alyvuogės, citrinos griežinėliai.
balta lietuviska misraine
Balta lietuviška mišrainė
Balta, lietuviška, tradicinė daržovių mišrainė su majonezu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!