patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Cukinijų mišrainė su silke

cukiniju misraine su silke Mums reikės:
2  nedidelių cukinijų
2-3 morkų
2 svogūnų
300 g silkės filė
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių, krapų

Gaminame. Cukinijų mišrainė su silke
Cukinijos nuplaunamos, nulupamos ir supjaustomos gabaliukais. Morkos nuvalomos ir sutarkuojamos stambia trintuve. Svogūnai nulupami ir supjaustomi kubeliais. Į keptuvę įpilama aliejaus, suberiami svogūnai ir apkepinami iki auksinės spalvos. Tada sudedamos morkos ir pakepinama keletą minučių, kol morkos suminkštėja.cukiniju misraine su silke 1
Sudedami cukinijų gabaliukai ir viskas patroškinama 10-15 min.cukiniju misraine su silke 2
Baigiant troškinti pabarstoma pipirais. Suberiamos smulkintos petražolės, krapai ir išmaišoma. Troškintos daržovės supilamos į kiaurasamtį (kad nusivarvėtų aliejaus perteklius) ir atvėsinamos. Sudedama juostelėmis pjaustyta silkės filė ir išmaišoma, jei reikia įberiama druskos. Cukinijų mišrainė su silke skanu su balta arba juoda duona. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

virtu darzoviu misraine su kalmarais
Virtų daržovių mišrainė su kalmarais
Virtų daržovių mišrainė su kalmarais.Burokėliai, bulvės, morkos, marinuoti agurkai, kalmarai, alyvuogės, citrinos griežinėliai.
balta lietuviska misraine
Balta lietuviška mišrainė
Balta, lietuviška, tradicinė daržovių mišrainė su majonezu.
darzoviu misraine su silke
Daržovių mišrainė su silke
Daržovių mišrainė su silke. Burokėlių, morkų, bulvių, raugintų agurkų, obuolių, svogūnų mišrainė su silkės juostelėmis.
burokeliu misraine
Burokėlių mišrainė
Virtų burokėlių mišrainė su virtomis morkomis, virtomis bulvėmis, raugintais kopūstais, marinuotais agurkais, svogūnais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu