patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Mišrainė su kepinta duona ir pupelėmis

misraine su kepinta duona ir pupelemis Mums reikės:
5 riekelių duonos
100 g fermentinio sūrio
150 virtų pupelių
1-2 obuolių
1 skiltelės česnako
aliejaus
druskos
majonezo

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Mišrainė su kepinta duona ir pupelėmis
Duoną supjaustome nedideliais kubelias ir pakepiname aliejuje. Obuolius nulupame, supjaustome kubeliais. Sūrį supjaustome kubeliais, česnaką susmulkiname. Viską sudedame į dubenį, suberiame virtas pupeles, įberiame druskos, užpilame majonezo ir išmaišome.

Mišrainė su kepinta duona ir pupelėmis puikiai tinka ir šventiniam, ir kasdieniniam stalui. Skanaus.

Komentarai

2013-09-30
Indre
Labai skanu, bet sekanti karta nedesiu obuoliu.
2012-11-22
Grazina
Laaabai skanus patiekalas ir mano seimos megstamiausias. Vienintelio ko nededu i ta misraine tai obuoliai.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

burokeliu misraine
Burokėlių mišrainė
Virtų burokėlių mišrainė su virtomis morkomis, virtomis bulvėmis, raugintais kopūstais, marinuotais agurkais, svogūnais.
virtu darzoviu misraine su kalmarais
Virtų daržovių mišrainė su kalmarais
Virtų daržovių mišrainė su kalmarais.Burokėliai, bulvės, morkos, marinuoti agurkai, kalmarai, alyvuogės, citrinos griežinėliai.
cukiniju misraine su silke
Cukinijų mišrainė su silke
Cukinijų, morkų, svogūnų mišrainė su silke ir žalumynais.
balta lietuviska misraine
Balta lietuviška mišrainė
Balta, lietuviška, tradicinė daržovių mišrainė su majonezu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.

Naujausi komentarai

Neringa
Tortas super gavosi, labai skanus ir paprastas padaryti. Myliu
Evgenija
Torčiukas labai skanus kas ragavo visiems patiko. Viska dariau kaip parašyta, gal vos vos subliuško.  Myliu
Reda
Ismeginau si recepta sunaus pirmojo gimtadienio proga. Ir galiu drasiai teigti, kad idetos pastangos buvo vertos galutinio rezultato. Nerealiai skanus tortas.
Joli
Nuostabus ir greitai paruosiamas pyragas, tik viena dalyka pakeiciau, tai antra karta kepdama dejau 100g maziau cukraus, nes toks biskiuka per saldus pirma karta buvo Šypsena
Sandra
Nuostabūs, dėjau dar džiovintas spanguoles, pasakiški sausainiai.  Myliu