patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Mišrainė su kepinta duona ir pupelėmis

misraine su kepinta duona ir pupelemis Mums reikės:
5 riekelių duonos
100 g fermentinio sūrio
150 virtų pupelių
1-2 obuolių
1 skiltelės česnako
aliejaus
druskos
majonezo

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Mišrainė su kepinta duona ir pupelėmis
Duoną supjaustome nedideliais kubelias ir pakepiname aliejuje. Obuolius nulupame, supjaustome kubeliais. Sūrį supjaustome kubeliais, česnaką susmulkiname. Viską sudedame į dubenį, suberiame virtas pupeles, įberiame druskos, užpilame majonezo ir išmaišome.

Mišrainė su kepinta duona ir pupelėmis puikiai tinka ir šventiniam, ir kasdieniniam stalui. Skanaus.

Komentarai

2013-09-30
Indre
Labai skanu, bet sekanti karta nedesiu obuoliu.
2012-11-22
Grazina
Laaabai skanus patiekalas ir mano seimos megstamiausias. Vienintelio ko nededu i ta misraine tai obuoliai.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

balta lietuviska misraine
Balta lietuviška mišrainė
Balta, lietuviška, tradicinė daržovių mišrainė su majonezu.
cukiniju misraine su silke
Cukinijų mišrainė su silke
Cukinijų, morkų, svogūnų mišrainė su silke ir žalumynais.
virtu darzoviu misraine su kalmarais
Virtų daržovių mišrainė su kalmarais
Virtų daržovių mišrainė su kalmarais.Burokėliai, bulvės, morkos, marinuoti agurkai, kalmarai, alyvuogės, citrinos griežinėliai.
burokeliu misraine
Burokėlių mišrainė
Virtų burokėlių mišrainė su virtomis morkomis, virtomis bulvėmis, raugintais kopūstais, marinuotais agurkais, svogūnais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.

Naujausi komentarai

Jūratė
Puikus! Pirmą kartą išbandžiau prieš metus - puikiai pavyko! Artinasi gimtadienis - pakartosiu dar. Svečius tikrai nustebinsiu! Mirktelti
Ernestas
Tikra vyru sriuba, labai skaniai gavosi is pirmo karto, dekui uz skanu recepta. Šypsena Rekomenduoju visiems vyrams kas megsta jautiena.
Viola
Labai jau skanus atrodo, tai bandysiu siandien pagamint Šypsena
Edita
Man šitas receptas - puikus! Labai skaniai išsitroškina daugybė daržovių!
Ona
Esu si recepta gaminusi ir tikrai skanu ir sotu Myliu