Mišrainės, mišrainių receptai
Virtų daržovių mišrainė su kalmarais
Mums reikės:
2 virtų burokėlių
2 virtų bulvių
1 virtos morkos
3 marinuotų agurkų
3 kalmarų
saujos alyvuogių be kauliukų
kelių svogūnų laiškų
alyvuogių aliejaus
kelių griežinėlių citrinos
druskos
Receptas, gaminimas
2 virtų burokėlių
2 virtų bulvių
1 virtos morkos
3 marinuotų agurkų
3 kalmarų
saujos alyvuogių be kauliukų
kelių svogūnų laiškų
alyvuogių aliejaus
kelių griežinėlių citrinos
druskos
Receptas, gaminimas
Cukinijų mišrainė su silke
Mums reikės:
2 nedidelių cukinijų
2-3 morkų
2 svogūnų
300 g silkės filė
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių, krapų
Receptas, gaminimas
2 nedidelių cukinijų
2-3 morkų
2 svogūnų
300 g silkės filė
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių, krapų
Receptas, gaminimas
Daržovių mišrainė su silke
Mums reikės:
200 g silkės filė
1 virto burokėlio
1 virtos morkos
2 virtų bulvių
1 rauginto agurko
1 obuolio
1 svogūno
2 valg. šaukštų aliejaus
druskos, krapų
Receptas, gaminimas
200 g silkės filė
1 virto burokėlio
1 virtos morkos
2 virtų bulvių
1 rauginto agurko
1 obuolio
1 svogūno
2 valg. šaukštų aliejaus
druskos, krapų
Receptas, gaminimas
Burokėlių mišrainė
Mums reikės:
300 g virtų burokėlių
200 g virtų morkų
300 g virtų bulvių
150 g raugintų kopūstų
100 g marinuotų agurkų
1-2 raudonų svogūnų
aliejaus
druskos
Receptas, gaminimas
300 g virtų burokėlių
200 g virtų morkų
300 g virtų bulvių
150 g raugintų kopūstų
100 g marinuotų agurkų
1-2 raudonų svogūnų
aliejaus
druskos
Receptas, gaminimas
Mišrainė su kepinta duona ir pupelėmis (3)
Mums reikės:
5 riekelių duonos
100 g fermentinio sūrio
150 virtų pupelių
1-2 obuolių
1 skiltelės česnako
aliejaus
druskos
majonezo
Receptas, gaminimas
5 riekelių duonos
100 g fermentinio sūrio
150 virtų pupelių
1-2 obuolių
1 skiltelės česnako
aliejaus
druskos
majonezo
Receptas, gaminimas
Balta lietuviška mišrainė (4)
Mums reikės:
5 virtų bulvių
2 virtų morkų
100 g konservuotų žirnelių
2 marinuotų agurkėlių
2 virtų kiaušinių
druskos
majonezo
šviežių ar šaldytų krapų
petražolių šakelės
džiovinto baziliko
Receptas, gaminimas
5 virtų bulvių
2 virtų morkų
100 g konservuotų žirnelių
2 marinuotų agurkėlių
2 virtų kiaušinių
druskos
majonezo
šviežių ar šaldytų krapų
petražolių šakelės
džiovinto baziliko
Receptas, gaminimas
Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis
Burokėlių mišrainė
Virtų burokėlių mišrainė su virtomis morkomis, virtomis bulvėmis, raugintais kopūstais, marinuotais agurkais, svogūnais.
Virtų burokėlių mišrainė su virtomis morkomis, virtomis bulvėmis, raugintais kopūstais, marinuotais agurkais, svogūnais.
Daržovių mišrainė su silke
Daržovių mišrainė su silke. Burokėlių, morkų, bulvių, raugintų agurkų, obuolių, svogūnų mišrainė su silkės juostelėmis.
Daržovių mišrainė su silke. Burokėlių, morkų, bulvių, raugintų agurkų, obuolių, svogūnų mišrainė su silkės juostelėmis.
Balta lietuviška mišrainė
Balta, lietuviška, tradicinė daržovių mišrainė su majonezu.
Balta, lietuviška, tradicinė daržovių mišrainė su majonezu.
Mišrainė su kepinta duona ir pupelėmis
Mišrainė su kepinta duona ir pupelėmis - sotus ir skanus patiekalas.
Mišrainė su kepinta duona ir pupelėmis - sotus ir skanus patiekalas.
Populiariausi receptai su nuotraukomis
- Čeburėkai (38)
- Tortas Medutis (69)
- Plovas su kiauliena (44)
- Tortas Napoleonas (64)
- Purūs žagarėliai (20)
- Žemaičių blynai (27)
- Šnicelis (15)
- Varškės pyragas Draugystė (41)
- Balandėliai (14)
- Čenachai (čenakai) (16)
- Varškėtukai (33)
- Agurkinė sriuba su perlinėmis kruopomis (13)
- Maskarponės sūrio tortas su braškėmis (25)
- Kepti varškėčiai (14)
- Pyragas su sausainiais ir varške (14)
- Greitas pyragas su kondensuotu pienu (13)
- Varškės spurgos (13)
- Agurkai su garstyčiomis (15)
- Lietiniai blynai su mėsa (12)
- Kugelis su vištiena (5)
Verta žinoti
- Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
- Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
- Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
- Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
- Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
- Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
- Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
- Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
Konservavimas, marinavimas, rauginimas
Karšti patiekalai
Užkandžiai, užkandžių receptai
Salotų receptai
Padažai, padažų receptai
Sriubos, sriubų receptai
Saldūs patiekalai, desertai
Gėrimai, kokteiliai
Naujausi komentarai
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir
nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū

Nuostabūs!!!
Puikus tiesiog! Visada pavyksta 

Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.