patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Mišrainės, mišrainių receptai

Virtų daržovių mišrainė su kalmarais

virtu darzoviu misraine su kalmarais
Mums reikės:
2 virtų burokėlių
2 virtų bulvių
1 virtos morkos
3 marinuotų agurkų
3 kalmarų
saujos alyvuogių be kauliukų
kelių svogūnų laiškų
alyvuogių aliejaus
kelių griežinėlių citrinos
druskos
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Cukinijų mišrainė su silke

cukiniju misraine su silke
Mums reikės:
2  nedidelių cukinijų
2-3 morkų
2 svogūnų
300 g silkės filė
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių, krapų
Receptas, gaminimas

Daržovių mišrainė su silke

darzoviu misraine su silke
Mums reikės:
200 g silkės filė
1 virto burokėlio
1 virtos morkos
2 virtų bulvių
1 rauginto agurko
1 obuolio
1 svogūno
2 valg. šaukštų aliejaus
druskos, krapų
Receptas, gaminimas

Burokėlių mišrainė

burokeliu misraine
Mums reikės:
300 g virtų burokėlių
200 g virtų morkų
300 g virtų bulvių
150 g raugintų kopūstų
100 g marinuotų agurkų
1-2 raudonų svogūnų
aliejaus
druskos
Receptas, gaminimas

Mišrainė su kepinta duona ir pupelėmis (2)

misraine su kepinta duona ir pupelemis
Mums reikės:
5 riekelių duonos
100 g fermentinio sūrio
150 virtų pupelių
1-2 obuolių
1 skiltelės česnako
aliejaus
druskos
majonezo
Receptas, gaminimas

Balta lietuviška mišrainė (4)

balta lietuviska misraine
Mums reikės:
5 virtų bulvių
2 virtų morkų
100 g konservuotų žirnelių
2 marinuotų agurkėlių
2 virtų kiaušinių
druskos
majonezo
šviežių ar šaldytų krapų
petražolių šakelės
džiovinto baziliko
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

cukiniju misraine su silke
Cukinijų mišrainė su silke
Cukinijų, morkų, svogūnų mišrainė su silke ir žalumynais.
balta lietuviska misraine
Balta lietuviška mišrainė
Balta, lietuviška, tradicinė daržovių mišrainė su majonezu.
darzoviu misraine su silke
Daržovių mišrainė su silke
Daržovių mišrainė su silke. Burokėlių, morkų, bulvių, raugintų agurkų, obuolių, svogūnų mišrainė su silkės juostelėmis.
virtu darzoviu misraine su kalmarais
Virtų daržovių mišrainė su kalmarais
Virtų daržovių mišrainė su kalmarais.Burokėliai, bulvės, morkos, marinuoti agurkai, kalmarai, alyvuogės, citrinos griežinėliai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.