patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Abrikosinis kokteilis

abrikosinis kokteilis Mums reikės:
250 g abrikosų
650 ml pieno
3 valg. š. cukraus
3 valg. š. susmulkintų ledukų

Gaminame. Abrikosinis kokteilis
Nuo abrikosų nulupama odelė ir išimami kauliukai. Abrikosai supjaustomi skiltelėmis, sudedami į blenderį ir sutrinami. Supilamas pienas, suberiamas cukrus, ledukai ir viskas gerai išplakama. Abrikosinis kokteilis supilstomas į stiklines ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

naminis limonadas
Naminis limonadas
Naminis limonadas iš citrinos sulčių, medaus, gazuoto mineralinio vandens, mėtos lapelių.
avietinis kokteilis su bananais
Avietinis kokteilis su bananais
Avietinis kokteilis su bananais, ruduoju cukrumi, pienu.
spanguoliu kokteilis
Spanguolių kokteilis
Spanguolių kokteilis su vaniliniais ledais ir bananais.
kokteilis mango 1
Kokteilis "Mango"
Kokteilis "Mango". Paprastas, skanus ir sveikas jogurto kokteilis su pertrintais mango vaisiais.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.