patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Avietinis kokteilis su bananais

avietinis kokteilis su bananais Mums reikės:
150 g šaldytų aviečių
1 banano
20 g rudojo cukraus
200 ml pieno

Gaminame. Avietinis kokteilis su bananais
Šaldytos avietės, bananas sutrinami blenderiu. Suberiamas rudasis cukrus, supilamas pienas ir viskas gerai išplakama.

Avietinis kokteilis su bananais supilamas į stiklines, papuošiamas ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vaisinis kokteilis
Vaisinis kokteilis
Vaisinis kokteilis. Bananų, kriaušių, kivi, obuolių sulčių koktelis pagardintas cukraus pūdra ir šokoladu.
naminis limonadas
Naminis limonadas
Naminis limonadas iš citrinos sulčių, medaus, gazuoto mineralinio vandens, mėtos lapelių.
kokteilis tropikana
Kokteilis Tropikana
Kokteilis Tropikana. Gaivus kokteilis su mango ir kivi vaisiais bei ananasų sultimis.
kokteilis su morku sultimis ir vaisiais
Kokteilis su morkų sultimis ir vaisiais
Kokteilis su morkų sultimis ir vaisiais (apelsinais, mangais, braškėmis)

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.