patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Braškinis kokteilis

braskinis kokteilis Mums reikės:
20 vnt. braškių
300 ml pieno
120 g vanilinių ledų
4 valg. šaukštų braškių sirupo

Gaminame. Braškinis kokteilis
Braškes perpjauname per pusę, sutriname su blenderiu. Visus ingredientus sumaišome, gerai išplakame ir supilstome į stiklines. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

avietinis kokteilis su bananais
Avietinis kokteilis su bananais
Avietinis kokteilis su bananais, ruduoju cukrumi, pienu.
naminis limonadas
Naminis limonadas
Naminis limonadas iš citrinos sulčių, medaus, gazuoto mineralinio vandens, mėtos lapelių.
kokteilis gera nuotaika
Kokteilis "Gera nuotaika"
Nealkoholinis vaisinis kokteilis "Gera nuotaika".
kokteilis tropikana
Kokteilis Tropikana
Kokteilis Tropikana. Gaivus kokteilis su mango ir kivi vaisiais bei ananasų sultimis.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.