patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kavos kokteilis

kavos kokteilis Mums reikės:
200 ml pieno
120 ml vandens
2 valg. šaukštų kavos
1 valg. šaukšto cukraus
100 g juodojo šokolado
ledukų

Gaminame. Kavos kokteilis
Iš kavos, cukraus, vandens paruošiame stiprią kavą. Atvėsiname. Ištirpiname pusę kiekio šokolado ir truputį pravėsiname. Į blenderį sudedame ledukus, supilame kavą, ištirpintą šokoladą ir išplakame. Kavos kokteilį supilame į atšaldytas stiklines ir gausiai apibarstome šokolado drožlėmis. Skanaus.

Komentarai

2011-07-05
Kamile
O kokia kava į kokteil dedama, tirpi, ar ne ? Šypsena
2010-06-13
Ramune
o ar butina i kokteilius det ledukus?

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

braskiu ir sulciu kokteilis
Braškių ir sulčių kokteilis
Braškių ir sulčių kokteilis. Šviežių braškių, ananasų sulčių, persikų nektaro kokteilis.
kokteilis tropikana
Kokteilis Tropikana
Kokteilis Tropikana. Gaivus kokteilis su mango ir kivi vaisiais bei ananasų sultimis.
ananasu bananu kokteilis
Ananasų-bananų kokteilis
Ananasų - bananų kokteilis su jogurtu ir žiupsneliu muskato riešuto.
abrikosinis kokteilis
Abrikosinis kokteilis
Skanus, nealkoholonis abrikosinis kokteilis iš abrikosų, pieno, cukraus, ledukų.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.