patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kokteilis Tropikana

kokteilis tropikana Mums reikės:
1 mango
2 kivi
200 ml ananasų sulčių

Gaminame. Kokteilis "Tropikana"
Vaisius nuvalome, išimame mango kauliuką ir supjaustome gabaliukais. Viską sutriname blenderiu, įpilame atšaldytų ananasų sulčių ir gerai išplakame. Skanaus.

Komentarai

2010-11-20
domukas
man tik 12 o as taip megstu gaminti Juokas Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

naminis limonadas
Naminis limonadas
Naminis limonadas iš citrinos sulčių, medaus, gazuoto mineralinio vandens, mėtos lapelių.
spanguoliu kokteilis
Spanguolių kokteilis
Spanguolių kokteilis su vaniliniais ledais ir bananais.
kokteilis prancuziskas bucinys
Kokteilis "Prancūziškas bučinys"
Nealkoholinis kokteilis "Prancūziškas bučinys".
vaisinis kokteilis
Vaisinis kokteilis
Vaisinis kokteilis. Bananų, kriaušių, kivi, obuolių sulčių koktelis pagardintas cukraus pūdra ir šokoladu.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.