patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kriaušių gėrimas su pistacijomis

kriausiu gerimas su pistacijomis Mums reikės:
2 prinokusių kriaušių
100 ml natūralaus jogurto
100 g grietininių ledų
200 ml pieno
2 valg. šaukštų išlukštentų pistacijų (nesūrių)

Gaminame. Kriaušių gėrimas su pistacijomis
Kriaušes nulupame, išvalome sėklas ir supjaustome gabaliukais. Kriaušių gabaliukus, grietininius ledus, jogurtą sudedame į blenderį ir išplakame. Į masę supilame pieną ir gerai išmaišome. Supilame į stiklines ir pabarstome susmulkintomis pistacijomis. Skanaus.

Komentarai

2010-01-30
Patiekalu receptai

Čia nurodytas kiekis dviem porcijom.

2010-01-30
Vaiva
kelioims čia porcijoms tiek reikia???

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

naminis limonadas
Naminis limonadas
Naminis limonadas iš citrinos sulčių, medaus, gazuoto mineralinio vandens, mėtos lapelių.
spanguoliu kokteilis
Spanguolių kokteilis
Spanguolių kokteilis su vaniliniais ledais ir bananais.
braskinis kokteilis
Braškinis kokteilis
Braškinis kokteilis. Gaivus braškių, pieno ir vanilinių ledų kokteilis.
kokteilis mango 1
Kokteilis "Mango"
Kokteilis "Mango". Paprastas, skanus ir sveikas jogurto kokteilis su pertrintais mango vaisiais.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.