patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Spanguolių kokteilis

spanguoliu kokteilis Mums reikės:
150 ml vanilinių ledų
0,5 stiklinės spanguolių (galima šaldytų)
1 banano
75 ml cukraus

Gaminame. Spanguolių kokteilis
Spanguolės, bananas sutrinami su blenderiu. Suberiamas cukrus ir gerai išmaišoma. Į spanguolių-bananų tyrę sudedami ledai ir suplakama vientisa puri masė. Spanguolių kokteilis supilamas į stiklines ir iš karto patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vaisinis kokteilis
Vaisinis kokteilis
Vaisinis kokteilis. Bananų, kriaušių, kivi, obuolių sulčių koktelis pagardintas cukraus pūdra ir šokoladu.
bananinis karamelinis kokteilis
Bananinis - karamelinis kokteilis
Bananinis - karamelinis kokteilis. Skanus bananų, ledų, pieno ir karamelinio pudingo kokteilis.
kokteilis su morku sultimis ir vaisiais
Kokteilis su morkų sultimis ir vaisiais
Kokteilis su morkų sultimis ir vaisiais (apelsinais, mangais, braškėmis)
abrikosinis kokteilis
Abrikosinis kokteilis
Skanus, nealkoholonis abrikosinis kokteilis iš abrikosų, pieno, cukraus, ledukų.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.

Naujausi komentarai

Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.
Monika
Pyragas labai skanus. Tačiau tešlai produktų ėmiau dvigubai. Padui ir dar viršui papuošti juostelėmis, ypač kaip parodyta nuotraukoje, tokio kiekio produktų, koks nurodytas recepte - neužtenka. O už receptą ačiū! Gaminau jau antrą kartą.