patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Spanguolių kokteilis

spanguoliu kokteilis Mums reikės:
150 ml vanilinių ledų
0,5 stiklinės spanguolių (galima šaldytų)
1 banano
75 ml cukraus

Gaminame. Spanguolių kokteilis
Spanguolės, bananas sutrinami su blenderiu. Suberiamas cukrus ir gerai išmaišoma. Į spanguolių-bananų tyrę sudedami ledai ir suplakama vientisa puri masė. Spanguolių kokteilis supilamas į stiklines ir iš karto patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kriausiu gerimas su pistacijomis
Kriaušių gėrimas su pistacijomis
Kriaušių gėrimas su pistacijomis. Kriaušių gėrimas su jogurtu, grietininiais ledais ir pistacijomis.
kokteilis su morku sultimis ir vaisiais
Kokteilis su morkų sultimis ir vaisiais
Kokteilis su morkų sultimis ir vaisiais (apelsinais, mangais, braškėmis)
kokteilis gera nuotaika
Kokteilis "Gera nuotaika"
Nealkoholinis vaisinis kokteilis "Gera nuotaika".
bananinis karamelinis kokteilis
Bananinis - karamelinis kokteilis
Bananinis - karamelinis kokteilis. Skanus bananų, ledų, pieno ir karamelinio pudingo kokteilis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena