patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vaisinis kokteilis

vaisinis kokteilis Mums reikės:
1 banano
1 kriaušės
2 kivi
200 ml obuolių sulčių
20 g cukraus pudros
10 g juodo šokolado

Gaminame. Vaisinis kokteilis
Vaisius (bananą, kriaušę, kivi) nuvalome, supjaustome gabaliukais ir sutriname blenderiu. Supilame obuolių sultis, suberiame cukraus pudrą ir gerai išplakame. Vaisinis kokteilis supilamas į stiklinę, pabarstomas tarkuotu šokoladu ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

2010-05-09
laimute
jau dabar norisi paragaut Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kokteilis prancuziskas bucinys
Kokteilis "Prancūziškas bučinys"
Nealkoholinis kokteilis "Prancūziškas bučinys".
kokteilis gera nuotaika
Kokteilis "Gera nuotaika"
Nealkoholinis vaisinis kokteilis "Gera nuotaika".
naminis limonadas
Naminis limonadas
Naminis limonadas iš citrinos sulčių, medaus, gazuoto mineralinio vandens, mėtos lapelių.
kavos kokteilis
Kavos kokteilis
Nealkoholinis, skanus ir gaivus kavos kokteilis su šokoladu.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.