patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu

anties krutinele su apelsinu padazu Mums reikės:
2 anties krūtinėlių
1 didesnio apelsino
2 skiltelių česnako
1 valg. š. Volčesterio padažo
1 arb. š. medaus
1 arb. š. tamsaus balzaminio acto
šviežio imbiero (apie 2 cm)
druskos, šviežiai maltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Anties krūtinėlė su apelsinų padažu
Anties krūtinėlės nuplaunamos, nusausinamos ir odelės pusėje padaromos skersinės įpjovos. Imbieras nuvalomas ir susmulkinamas. Balzaminis actas, medus, Volčesterio padažas sumaišomi, suberiamas susmulkintas imbieras, išspaudžiamas česnakas ir gerai išmaišoma. Gautu marinatu ištrinamos anties krūtinėlės ir paliekamos vėsioje vietoje 1-2 val. pasimarinuoti.
Iš apelsino išspaudžiamos sultys. Anties krūtinėlės pabarstomos druska, pipirais ir dedamos į sausą gerai įkaitintą keptuvę. Kepama iš abiejų pusių po 3-4 min. Tada į keptuvę supilamas likęs marinatas ir apelsino sultys. Uždengiama ir ant vidutinės ugnies patroškinama apie 12-15 min. Dėl išskirtinio skonio, anties krūtinėlė su apelsinų padažu tinka patiekti įvairioms progoms. Skanaus.

Komentarai

2014-01-31
Raimonda
Labai labai skanu!!! Puikiai tinka su brukniu padazu.
2012-01-21
ausrine
Nuostabus skonis Myliu, apsivalgymas.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos file su pomidoru padazu
Vištienos filė su pomidorų padažu
Apkepinta ir patroškinta vištienos filė su pomidorų ir balto vyno padažu.
vistienos kotletai su zalumynais
Vištienos kotletai su žalumynais
Vištienos kotletai su žalumynais, kepintais svogūnais ir balta duona.
vistiena su dziovintomis slyvomis
Vištiena su džiovintomis slyvomis
Orkaitėje kepta vištiena vyno marinate su džiovintomis slyvomis. Receptas su nuotrauka.
vistienos kepsneliai su kriausemis ir pelesiniu suriu
Vištienos kepsniai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
Vištienos filė kepsniai su kriaušėmis bei sūriu su mėlinuoju pelėsiu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.