patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Apelsininė vištiena su ryžių makaronais

apelsinine vistiena su ryziu makaronais Mums reikės:
450 g vištienos krūtinėlės
1 nedidelio raudonojo svogūno
1 raudonos paprikos
150 ml apelsinų sulčių
3 valg. š. sojų padažo
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 valg. š. kukurūzų krakmolo
2 arb. š. tarkuotos apelsino žievelės
1,5 arb. š. sezamo sėklų
3 mažų džiovintų raudonų čili pipirų arba žiupsnelio čili pipiro miltelių
kelių svogūno laiškų
230 g ryžių makaronų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Apelsininė vištiena su ryžių makaronais
Vištienos filė supjaustoma 1,5-2 cm pločio juostelėmis. Raudonasis svogūnas supjaustomas į 4-6 dalis, paprika pepjaunama per pusę, išvalomos sėklos ir supjaustoma didesniais kvadratėliais. Į dubenį supilamas kukurūzų krakmolas, sojų padažas, apelsinų sultys, tarkuotos apelsino žievelės ir viskas gera išmaišoma.

Sausoje keptuvėje, pastoviai maišant, 30-50 sekundžių apkepinamos sezamo sėklos. Apkepintos sezamo sėklos suberiamos į dubenėlį. Į gilią keptuvę (Wok keptuvę) supilamas alyvuogių aliejus, įkaitinama, suberiami pasmukinti čili pipirai ir pakepinama 30 s, suberiami svogūnai, paprika ir pakepinama apie 1 min. Sudedamos vištienos juostelės ir viskas pakepinama 5-6 min. Supilamas padažas, išmaišoma ir pakaitinama, kol padažas sutirštėja.
Ryžių makaronai išverdami pagal instrukciją, pateiktą ant pakuotės ir nukošiami. Ryžių makaronai išdėliojami į lėkštes, ant viršaus išdėliojama apelsininė vištiena su daržovėmis, pabastoma kepintomis sezamo sėklomis ir susmulkintais svogūnų laiškais ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

zasu kepeneles apelsinu padaze
Žąsų kepenėlės apelsinų padaže
Žąsų kepenėlės apelsinų padaže. Žąsų kepenėlės apkepintos ir patroškintos apelsinų sulčių, sojos, džiovintų žolelių padaže.
vistienos blauzdeles tesloje
Vištienos blauzdelės tešloje
Vištienos blauzdelės tešloje. Pamarinuotos medaus ir garstyčių marinate vištienos blauzdelės keptos sluoksniuotoje tešloje.
vistienos troskinys su cukinija
Vištienos troškinys su cukinijomis
Vištienos filė troškinys su šviežiomis cukinijomis, morkomis, briuselio kopūstais ir šparaginėmis pupelėmis.
vistienos kepsnys su mocarelos suriu
Vištienos krūtinėlės kepsnys su Mocarelos sūriu
Vištienos krūtinėlės kepsnys su Mocarelos sūriu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu