patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Apelsininė vištiena su ryžių makaronais

apelsinine vistiena su ryziu makaronais Mums reikės:
450 g vištienos krūtinėlės
1 nedidelio raudonojo svogūno
1 raudonos paprikos
150 ml apelsinų sulčių
3 valg. š. sojų padažo
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 valg. š. kukurūzų krakmolo
2 arb. š. tarkuotos apelsino žievelės
1,5 arb. š. sezamo sėklų
3 mažų džiovintų raudonų čili pipirų arba žiupsnelio čili pipiro miltelių
kelių svogūno laiškų
230 g ryžių makaronų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Apelsininė vištiena su ryžių makaronais
Vištienos filė supjaustoma 1,5-2 cm pločio juostelėmis. Raudonasis svogūnas supjaustomas į 4-6 dalis, paprika pepjaunama per pusę, išvalomos sėklos ir supjaustoma didesniais kvadratėliais. Į dubenį supilamas kukurūzų krakmolas, sojų padažas, apelsinų sultys, tarkuotos apelsino žievelės ir viskas gera išmaišoma.

Sausoje keptuvėje, pastoviai maišant, 30-50 sekundžių apkepinamos sezamo sėklos. Apkepintos sezamo sėklos suberiamos į dubenėlį. Į gilią keptuvę (Wok keptuvę) supilamas alyvuogių aliejus, įkaitinama, suberiami pasmukinti čili pipirai ir pakepinama 30 s, suberiami svogūnai, paprika ir pakepinama apie 1 min. Sudedamos vištienos juostelės ir viskas pakepinama 5-6 min. Supilamas padažas, išmaišoma ir pakaitinama, kol padažas sutirštėja.
Ryžių makaronai išverdami pagal instrukciją, pateiktą ant pakuotės ir nukošiami. Ryžių makaronai išdėliojami į lėkštes, ant viršaus išdėliojama apelsininė vištiena su daržovėmis, pabastoma kepintomis sezamo sėklomis ir susmulkintais svogūnų laiškais ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kalakutiena su pievagrybiais
Kalakutiena su pievagrybiais
Kalakutiena su pievagrybiais. Apkepta ir vyne patroškinta kalakutienos filė su svieste apkepintais pievagrybiais - šampinjonais.
kalakutienos saslykai su abrikosais
Kalakutienos šašlykai su abrikosais
Kalakutienos krūtinėlės šašlykai su šviežiais abrikosais marinuotais portveine.
visienos slauneles grietineles padaze
Vištienos šlaunelės grietinėlės padaže
Vištienos šlaunelės su tarkuotais svogūnais grietinėlės padaže.
vistiena uzkepta su darzovemis ir mocarelos suriu
Vištienos krūtinėlė užkepta su daržovėmis ir Mocarelos sūriu
Folgoje užkepta vištienos krūtinėlė su daržovėmis ir Mocarelos sūriu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!