patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Greiti vištienos kepsneliai

greiti vistienos kepsneliai Mums reikės:
500 g vištienos filė
aliejaus
vištienos prieskonių Santa Maria
žiupsnelio džiovintų bazilikų
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Greiti vištienos kepsneliai
Vištienos filė supjaustome kepsnelių dydžio gabaliukais, truputį pamušame, pabarstome druska, pipirais, džiovintais bazilikais. Vištienos kepsnelius apvoliojame vištienos prieskoniuose ir kepame aliejuje iš abiejų pusių. Greiti vištienos kepsneliai skanu su virtais ryžiais ir šviežių daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistiena su ananasais
Vištiena su ananasais
Vištiena su ananasais. Vištienos filė pamarinuota su česnakais, imbieru, čili pipiru, apkepinta ir patroškinta.
kalakutienos saslykai su abrikosais
Kalakutienos šašlykai su abrikosais
Kalakutienos krūtinėlės šašlykai su šviežiais abrikosais marinuotais portveine.
vistienos kepsneliai su zemes riesutais
Vištienos kepsneliai su žemės riešutais
Vištienos kepsneliai su žemės riešutais. Vištienos krūtinėlės kepsneliai paniruoti smulkintais žemės riešutais.
vistienos saslykai su darzovemis
Vištienos šašlykai su daržovėmis
Vištienos šašlykai su daržovėmis. Orkaitėje kepti, susukti paukštienos filė šašlykai su morkomis ir paprika.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu