patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kalakutiena spanguolių padaže

kalakutiena spanguoliu padaze Mums reikės:
500 g kalakutienos filė
150 g spanguolių
1 valg. šaukšto medaus
1 apelsino
aliejaus kepimui
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kalakutiena spanguolių padaže
Apelsiną švariai nuplauname, nusausiname ir nutarkuojame žievelę. Išspaudžiame apie 50-60 ml apelsinų sulčių. Kalakutienos filė supjaustome nedideliais gabaliukais. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname, sudedame kalakutienos gabaliukus ir pakepiname 15-20 min., pastoviai pamaišant. Pabarstome druska, pipirais. Į puodą supilame apelsinų sultis, medų, suberiame spanguoles ir ant vidutinės ugnies paverdame apie 15 min. Suberiame sutarkuotas apelsino žieveles ir dar paverdame apie 5 min. Jeigu padažas gaunasi per daug tirštas, galima įpilti truputį karšto vandens. Gautu padažu užpilame kalakutienos gabaliukus ir patiekiame. Kalakutiena spanguolių padaže skanu su virtais ryžiais. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

apelsinine vistiena su ryziu makaronais
Apelsininė vištiena su ryžių makaronais
Apelsininė vištiena su ryžių makaronais
saldziarugstis vistienos troskinys
Saldžiarūgštis vištienos troškinys
Saldžiarūgštis vištienos filė troškinys su svogūnais, paprikomis, morkomis bei konservuotais ananasais. Vištiena saldžiarūgščiame padaže.
vistienos kepeneles grietineles padaze
Vištienos kepenėlės grietinėlės padaže
Troškintos vištienos kepenėlės su kepintais svogūnais ir paprikomis grietinėlės padaže.
vistienos file su ricotta ir rozmarinais
Vištienos filė su Ricotta ir rozmarinais
Vištienos filė su Ricotta ir rozmarinais. Vištienos krūtinėlė įdaryta Riccota bei žalumynais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!