patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kalakutienos kukuliai su daržovėmis

kalakutienos kukuliai su darzovemis Mums reikės:
700 g kalakutienos faršo
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse
1 baklažano
2 nedidelių cukinijų
2 nedidelių svogūnų
1 kiaušinio
30 g kieto fermentinio sūrio
2 valg. š. džiūvėsėlių
8-10 alyvuogių
1/3 arb. š. džiovintų bazilikų, druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kalakutienos kukuliai su daržovėmis
Vienas svogūnas nulupamas, smulkiai sutarkuojamas ir sudedamas į kalakutienos faršą. Į faršą įmušamas kiaušinis, suberiami džiūvėsėliai, sutarkuotas sūris, druska, pipirai ir gerai išmaišoma. Iš paruošto kalakutienos faršo suformuojami 25 kukuliai ir apkepinami aliejuje iš visų pusių. Apkepinti kalakutienos kukuliai sudedami į dubenį.kalakutienos kukuliai su darzovemis 1
Baklažanas, cukinijos supjaustomi didesniais kubelias, svogūnas - smulkiai. Daržovės suberiamos į keptuvę su aliejumi ir pamaišant pakepinamos 7-10 min.kalakutienos kukuliai su darzovemis 2
Supilami konservuoti pomidorai, suberiami džiovinti bazilikai ir pakaitinama, kol užverda. Tada sudedami kalakutienos kukuliai ir ant silpnos ugnies uždengus troškinama apie 15 min.kalakutienos kukuliai su darzovemis 3
Baigus troškinti suberiamos alyvuogės. Kalakutienos kukuliai su daržovėmis papuošiami petražolių lapeliais ir patiekiami. Skanaus.

Komentarai

2010-06-10
Marija
kalakutienos kukuliai skanu, bet va alyvuoges feeeeee, nemegstu Liūdesys
2010-06-09
akvile
stai ka gaminsiu vakarienei Šypsena aciu uz receptuka Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos kikuliai su ziediniais kopustais ir padazu
Vištienos kukuliai su žiediniais kopūstais ir padažu
Vištienos kukuliai su žiediniais kopūstais ir padažu
vistienos suktinukai su varskes surio idaru
Vištienos suktinukai su varškės sūrio įdaru
Vištienos suktinukai su varškės sūrio, petražolių, smulkintų migdolų, česnako įdaru.
kalakutienos kotletai su suriu
Kalakutienos kotletai su sūriu
Kalakutienos kotletai su pomidorų griežinėliais ir lydytu sūriu.
kepta vistiena su citrina
Kepta višta su citrina ir rozmarinu
Kepta višta su citrina ir rozmarinu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.