patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kepenėlių blyneliai

kepeneliu blyneliai Mums reikės:
500 g vištienos kepenėlių
100 g miltų
2 kiaušinių
1 svogūno
1 valg. šaukšto sviesto
aliejaus kepimui
druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kepenėlių blyneliai
Svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname svieste iki auksinės spalvos. Nuplautas kepenėles sumalame mėsmale kartu su svogūnais.kepeneliu blyneliai 1
Įmušame kiaušinius, suberiame miltus, druską ir gerai išmaišome. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname, dedame su šaukštu tešlą ir ant vidutinės ugnies kepame blynelius iš abiejų pusių.kepeneliu blyneliai 2
Kepenėlių blyneliai patiekiami su virtomis bulvėmis ar bulvių koše ir daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepta vistiena su citrina
Kepta višta su citrina ir rozmarinu
Kepta višta su citrina ir rozmarinu.
vistienos blauzdeles tesloje
Vištienos blauzdelės tešloje
Vištienos blauzdelės tešloje. Pamarinuotos medaus ir garstyčių marinate vištienos blauzdelės keptos sluoksniuotoje tešloje.
vistienos kepsneliai su pomidoru
Vištienos kepsneliai su pomidoru
Pjaustytos vištienos filė kepsneliai-blyneliai su pomidoru ir fermentiniu sūriu.
greiti vistienos kepsneliai
Greiti vištienos kepsneliai
Greiti vištienos kepsneliai. Greitai paruošiami vištienos filė kepsneliai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu