patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kepenėlių blyneliai

kepeneliu blyneliai Mums reikės:
500 g vištienos kepenėlių
100 g miltų
2 kiaušinių
1 svogūno
1 valg. šaukšto sviesto
aliejaus kepimui
druskos

Gaminame. Kepenėlių blyneliai
Svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname svieste iki auksinės spalvos. Nuplautas kepenėles sumalame mėsmale kartu su svogūnais.kepeneliu blyneliai 1
Įmušame kiaušinius, suberiame miltus, druską ir gerai išmaišome. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname, dedame su šaukštu tešlą ir ant vidutinės ugnies kepame blynelius iš abiejų pusių.kepeneliu blyneliai 2
Kepenėlių blyneliai patiekiami su virtomis bulvėmis ar bulvių koše ir daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kalakutiena spanguoliu padaze
Kalakutiena spanguolių padaže
Kalakutiena spanguolių padaže. Pakepinti kalakutienos filė gabaliukai su spanguolių, medaus, apelsinų padažu.
kepta vistiena su citrina
Kepta višta su citrina ir rozmarinu
Kepta višta su citrina ir rozmarinu.
vistiena pomidoru padaze
Vištiena pomidorų padaže
Vyne patroškinta vištiena konservuotų pomidorų ir pupelių padaže.
apelsinine vistiena su ryziu makaronais
Apelsininė vištiena su ryžių makaronais
Apelsininė vištiena su ryžių makaronais

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena