patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kepta vištiena su apelsinais

kepta vistiena su apelsinais Mums reikės:
1 kg vištienos šlaunelių
2 apelsinų
70 ml medaus
70 ml apelsinų sulčių
2 arb. šaukštelių maltos kalendros
1 arb. šaukštelio ciberžolės
2 skiltelių česnako
1 valg. šaukšto alyvuogių aliejaus
druskos, maltų juodųjų pipirų, žalumynų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kepta vištiena su apelsinais
Vištienos šlauneles nuplauname, nusausiname, ištriname druska, pipirais ir sudedame į dubenį. Apelsinų sultis, medų, alyvuogių aliejų, kalendrą, ciberžoles ir susmulkintą česnaką gerai išmaišome. Gautą masę užpilame ant vištienos, dedame į šaldytuvą ir paliekame marinuotis 1-1,5 val. Apelsinus švariai nuplauname ir supjaustome griežinėliais. Marinuotą vištieną su visu marinatu sudedame į kepimo indą, ant viršaus išdėliojame apelsinų griežinėlius ir dedame į įkaitintą orkaitę. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 40-50 min. Kepimo metu, kelis kartus vištiena apšlakstoma tuo pačiu marinatu, kur kepa. Kepta vištiena su apelsinais papuošiama žalumynais ir patiekiama į stalą. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistiena pomidoru padaze
Vištiena pomidorų padaže
Vyne patroškinta vištiena konservuotų pomidorų ir pupelių padaže.
kalakutienos saslykai su abrikosais
Kalakutienos šašlykai su abrikosais
Kalakutienos krūtinėlės šašlykai su šviežiais abrikosais marinuotais portveine.
vistiena vysniu padaze
Vištiena vyšnių padaže
Orkaitėje su svogūnais kepti, įtrinti čiobrelių ir česnako mišiniu bei prieskoniais vištienos ketvirčiai, pateikti su vyšnių ir vyno padažu.
vistienos krutinele su garstyciu padazu
Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu
Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu. Greitai paruošiama, kepta vištienos krūtinėlė garstyčių, medaus, grietinėlės padaže.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.