patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Keptos vištienos kepenėlės

keptos vistienos kepeneles Mums reikės:
600 g vištienos kepenėlių
6 skiltelių česnako
0,25 stiklinės kapotų kalendrų lapų
0,25 stiklinės kapotų petražolių lapų
0,25 stiklinės alyvuogių aliejaus
1 arb. š. paprikos miltelių
0,5 arb. š. maltų čili pipirų
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Keptos vištienos kepenėlės
Vištienos kepenėlės švariai nuplaunamos ir sudedamos į dubenį. Česnakas nulupamas ir susmulkinamas. Į alyvuogių aliejų suberiamos petražolės, kalendrų lapeliai, paprikos milteliai, čili pipirai, česnakas, įberiama druskos, juodųjų pipirų ir viskas išmaišoma. Vištienos kepenėlės užpilamos gautu marinatu, atsargiai pamaišomos ir paliekamos 1-2 val. pasimarinuoti. 
Kepenėlės išimamos iš marinato, dedamos į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus, ir kepamos iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta (kepenėlių negalima perkepti, nes bus sausos ir kietos). Keptos vištienos kepenėlės patiekiamos su bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

troskinta vistiena
Troškinta vištiena
Troškinta vištiena su bulvėmis, svogūnais apelsinų padaže. Receptas su detaliomis nuotraukomis.
greiti vistienos kepsneliai
Greiti vištienos kepsneliai
Greiti vištienos kepsneliai. Greitai paruošiami vištienos filė kepsneliai.
kalakutiena spanguoliu padaze
Kalakutiena spanguolių padaže
Kalakutiena spanguolių padaže. Pakepinti kalakutienos filė gabaliukai su spanguolių, medaus, apelsinų padažu.
vistienos snicelis su gorgonzolos surio padazu
Vištienos šnicelis su Gorgonzolos sūrio padažu
Vištienos šnicelis su Gorgonzolos sūrio padažu

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu