patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Keptos vištienos kepenėlės

keptos vistienos kepeneles Mums reikės:
600 g vištienos kepenėlių
6 skiltelių česnako
0,25 stiklinės kapotų kalendrų lapų
0,25 stiklinės kapotų petražolių lapų
0,25 stiklinės alyvuogių aliejaus
1 arb. š. paprikos miltelių
0,5 arb. š. maltų čili pipirų
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Gaminame. Keptos vištienos kepenėlės
Vištienos kepenėlės švariai nuplaunamos ir sudedamos į dubenį. Česnakas nulupamas ir susmulkinamas. Į alyvuogių aliejų suberiamos petražolės, kalendrų lapeliai, paprikos milteliai, čili pipirai, česnakas, įberiama druskos, juodųjų pipirų ir viskas išmaišoma. Vištienos kepenėlės užpilamos gautu marinatu, atsargiai pamaišomos ir paliekamos 1-2 val. pasimarinuoti. 
Kepenėlės išimamos iš marinato, dedamos į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus, ir kepamos iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta (kepenėlių negalima perkepti, nes bus sausos ir kietos). Keptos vištienos kepenėlės patiekiamos su bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos saslykai su riesutiniu marinatu
Vištienos šašlykai su riešutiniu marinatu
Vištienos šašlykai su riešutiniu marinatu, paprikomis ir ananasais.
vistienos kepsneliai su zemes riesutais
Vištienos kepsneliai su žemės riešutais
Vištienos kepsneliai su žemės riešutais. Vištienos krūtinėlės kepsneliai paniruoti smulkintais žemės riešutais.
troskinta vistiena
Troškinta vištiena
Troškinta vištiena su bulvėmis, svogūnais apelsinų padaže. Receptas su detaliomis nuotraukomis.
vistienos blauzdeles idarytos pievagrybiais
Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais
Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais. Truputį "paturbintas" vištienos blauzdelių receptas.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.