patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Saldžiarūgštis vištienos troškinys

saldziarugstis vistienos troskinys Mums reikės:
0,5 kg vištienos krūtinėlės
1 indelio gabaliukais konservuotų ananasų
1 didelio svogūno, morkos
1 raudonos paprikos
3 valg. šaukštų pomidorų padažo
1 arb. šaukštelio baltojo vyno acto
1 arb. šaukštelio bulvių krakmolo
aliejaus kepimui, druskos, vištienos prieskonių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Saldžiarūgštis vištienos troškinys
Vištieną supjaustome kubeliais, sumaišome su prieskoniais. Griežinėliais supjaustome svogūną ir apkepiname aliejuje kol suminkštėja. Morką supjaustome šiaudeliais, paprikas perpjauname perpus, išvalome sėklas ir supjaustome stambesniais šiaudeliais. Morkas ir paprikas apkepiname.
Vištienos gabaliukus apkepiname, vištiena turi būti iškepusi, bet likti neapskrudusi. Sudedame apkepintas daržoves, nuvarvintus ananasų gabaliukus, supilame ananasų sunką, pomidorų padažą, actą, mažame vandens kiekyje ištirpintą krakmolą ir maišant pakaitiname kol sutirštėja. Vištiena saldžiarūgščiame padaže paruošta. Patiekiame su virtais ryžiais. Skanaus.

Komentarai

2014-08-28
Beata
Labai patiko! Greita, paprasta ir skanuŠypsena Vyras išlaižė lėkštę, ačiū už receptą Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

antis su pomidorais ir konjaku
Antis su pomidorais ir konjaku
Orkaitėje kepta, įtrinta čiobreliais antis su pomidorų ir konjako padažu.
vistienos plovas
Vištienos plovas
Ryžių ir vištienos filė plovas su svogūnais, morkomis, paprika, žalumynais.
kalakutiena su pievagrybiais
Kalakutiena su pievagrybiais
Kalakutiena su pievagrybiais. Apkepta ir vyne patroškinta kalakutienos filė su svieste apkepintais pievagrybiais - šampinjonais.
vistienos kepsneliai su kriausemis ir pelesiniu suriu
Vištienos kepsniai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
Vištienos filė kepsniai su kriaušėmis bei sūriu su mėlinuoju pelėsiu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Agne
Superinis pyragas! Jau penkta, ar sesta karta is eiles darau (kas kelias savaites) Juokas niekaip neatsibosta. Ir maloniausia, kad visi giria, abejodami ar tikrai pati kepiau Juokas Dedu vysniu dzema (savos gamybos) tai atrodo, kaip butu pirktinis (tas kuris seniau budavo, dabar is isvaizdos nusipirkus toki pyraga, skonis nebetoks), o cia - pasaka. Sirdingas aciu uz nepakartojama recepta. P.s. ir obuoliukai ir uogienes naudojasi Juokas Rekomenduoju gaminti, juolab, kad ingridientai paprastuciai.
Julita
Labai skanus toras. Pirmą kartą savo gyvenime kepiau tokį tortą ir viskas gavosi. Tikrai saldus, todėl kitą kartą dėsiu daug mažiau cukraus į kremą. Šypsena
Ruta
Kai isspaudziate tarkius ir laukiate kol nuses krakmolas, skysti ispilkite i vandeni, kuriame virsite cepelinus, o krakmola i tarkius. Taip cepelinai taps sviesesni Šypsena
Leta
Šiandien kepiau spurgas tiksliai pagal šį recepta, viskas puikiai pavyko, gražiai atrodo ir begalo skanios Šypsena naudojau stambesne verške iš pokelio kur po 500g. būna Šypsena
Rasa
Labai skanu ir greita Juokas