patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Saldžiarūgštis vištienos troškinys

saldziarugstis vistienos troskinys Mums reikės:
0,5 kg vištienos krūtinėlės
1 indelio gabaliukais konservuotų ananasų
1 didelio svogūno, morkos
1 raudonos paprikos
3 valg. šaukštų pomidorų padažo
1 arb. šaukštelio baltojo vyno acto
1 arb. šaukštelio bulvių krakmolo
aliejaus kepimui, druskos, vištienos prieskonių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Saldžiarūgštis vištienos troškinys
Vištieną supjaustome kubeliais, sumaišome su prieskoniais. Griežinėliais supjaustome svogūną ir apkepiname aliejuje kol suminkštėja. Morką supjaustome šiaudeliais, paprikas perpjauname perpus, išvalome sėklas ir supjaustome stambesniais šiaudeliais. Morkas ir paprikas apkepiname.
Vištienos gabaliukus apkepiname, vištiena turi būti iškepusi, bet likti neapskrudusi. Sudedame apkepintas daržoves, nuvarvintus ananasų gabaliukus, supilame ananasų sunką, pomidorų padažą, actą, mažame vandens kiekyje ištirpintą krakmolą ir maišant pakaitiname kol sutirštėja. Vištiena saldžiarūgščiame padaže paruošta. Patiekiame su virtais ryžiais. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos kikuliai su ziediniais kopustais ir padazu
Vištienos kukuliai su žiediniais kopūstais ir padažu
Vištienos kukuliai su žiediniais kopūstais ir padažu
vistienos saslykai su darzovemis
Vištienos šašlykai su daržovėmis
Vištienos šašlykai su daržovėmis. Orkaitėje kepti, susukti paukštienos filė šašlykai su morkomis ir paprika.
vistienos plovas
Vištienos plovas
Ryžių ir vištienos filė plovas su svogūnais, morkomis, paprika, žalumynais.
vistienos sklindziai
Vištienos sklindžiai
Vištienos, daržovių, miltų, kiaušinių, prieskonių sklindžiai. Sklindžiai - lengvi, skanūs ir greitai paruošiami.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Juta
Kadangi iš po rudenėlio turim dar marinuotų baravykų ir voveraičių. Bus proga pabandyti tik gal dar truputį kokio faršiuko įdėsiu Šypsena Myliu Ačiū už receptą!!
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena
Gabriele
Myliu  tiesiog puikus, rekomenduoju paragauti Myliu
Rita
Labai skanus, greitai ir paprastai padaromas pyragas. Aciu uz recepta, seimyna suzaveta.
Koktail
Gal galėtumėte pasakyti kiek citrinos sulčių dėti?