patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištiena su kariu ir ananasais

vistiena su kariu ir ananasais Mums reikės:
400 g vištienos filė
150 g konservuotų ananasų
1 svogūno
3 pomidorų
2-3 skiltelių česnako
2-4 valg. šaukštų sojų padažo
0,5-1 arb. šaukštelio malto imbiero
1 arb.šaukštelio kario
1/4 čili pipiro
2-3 valg. šaukštų krakmolo
aliejaus, druskos, petražolių

Gaminame. Vištiena su kariu ir ananasais
Vištienos filė supjaustome nedideliais gabaliukais ir apvoliojame krakmole. Ananasus nuvarviname, supjaustome gabaliukais. Svogūną supjaustome kubeliais, česnaką, čili pipirą susmulkiname. Pomidorus perpilame karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais.
Vištienos gabaliukus dedame į įkaitintą aliejų ir apkepiname iš visų pusių apie 5 min. Apkepintus vištienos gabaliukus sudedame į dubenį. Tame pačiame aliejuje, kur kepinome vištienos gabaliukus, (jei trūksta aliejaus truputį įpilame) pakepiname svogūnus ir česnaką apie 3-4 min.. Suberiame susmulkintą čili pipirą ir pakepiname dar 2 min. Sudedame supjaustytus pomidorus ir pamaišant patroškiname apie 4-5 min., kol šiek tiek sutirštėja. Pilame sojų padažą, suberiame karį, imbierą, ananasų gabaliukus ir patroškiname 2-3 min. Sudedame vištienos gabaliukus, įpilame konservuotų ananasų sunkos, įberiame druskos ir pastoviai pamaišant patroškiname apie 7 min. Paruoštą vištieną su kariu ir ananasais uždengiame ir leidžiame 10 min. pastovėti. Vištieną su kariu ir ananasais pabarstome smulkintomis petražolėmis ir patiekiame su virtais ryžiais. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos plovas
Vištienos plovas
Ryžių ir vištienos filė plovas su svogūnais, morkomis, paprika, žalumynais.
vistienos krutinele su parmezanu
Vištienos krūtinėlė su parmezanu
Orkaitėje kepta vištienos krūtinėlė su parmezanu, česnaku, džiuvesėliais. Receptas su nuotraukomis.
vistienos kepsneliai su brokoliais
Vištienos kepsneliai su brokoliais
Pjaustytos vištienos krūtinėlės kepsneliai su apvirtais ir susmulkintais brokoliais, kiaušiniais, grietine, miltais bei prieskoniais.
visienos slauneles grietineles padaze
Vištienos šlaunelės grietinėlės padaže
Vištienos šlaunelės su tarkuotais svogūnais grietinėlės padaže.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena