patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištiena su kariu ir ananasais

vistiena su kariu ir ananasais Mums reikės:
400 g vištienos filė
150 g konservuotų ananasų
1 svogūno
3 pomidorų
2-3 skiltelių česnako
2-4 valg. šaukštų sojų padažo
0,5-1 arb. šaukštelio malto imbiero
1 arb.šaukštelio kario
1/4 čili pipiro
2-3 valg. šaukštų krakmolo
aliejaus, druskos, petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištiena su kariu ir ananasais
Vištienos filė supjaustome nedideliais gabaliukais ir apvoliojame krakmole. Ananasus nuvarviname, supjaustome gabaliukais. Svogūną supjaustome kubeliais, česnaką, čili pipirą susmulkiname. Pomidorus perpilame karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais.
Vištienos gabaliukus dedame į įkaitintą aliejų ir apkepiname iš visų pusių apie 5 min. Apkepintus vištienos gabaliukus sudedame į dubenį. Tame pačiame aliejuje, kur kepinome vištienos gabaliukus, (jei trūksta aliejaus truputį įpilame) pakepiname svogūnus ir česnaką apie 3-4 min.. Suberiame susmulkintą čili pipirą ir pakepiname dar 2 min. Sudedame supjaustytus pomidorus ir pamaišant patroškiname apie 4-5 min., kol šiek tiek sutirštėja. Pilame sojų padažą, suberiame karį, imbierą, ananasų gabaliukus ir patroškiname 2-3 min. Sudedame vištienos gabaliukus, įpilame konservuotų ananasų sunkos, įberiame druskos ir pastoviai pamaišant patroškiname apie 7 min. Paruoštą vištieną su kariu ir ananasais uždengiame ir leidžiame 10 min. pastovėti. Vištieną su kariu ir ananasais pabarstome smulkintomis petražolėmis ir patiekiame su virtais ryžiais. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos blauzdeles su traskia plutele
Vištienos blauzdelės su traškia plutele
Vištienos blauzdelės su traškia sezamo sėklų, petražolių, džiuvesėlių plutele.
kalakutienos saslykai su abrikosais
Kalakutienos šašlykai su abrikosais
Kalakutienos krūtinėlės šašlykai su šviežiais abrikosais marinuotais portveine.
vistienos snicelis su gorgonzolos surio padazu
Vištienos šnicelis su Gorgonzolos sūrio padažu
Vištienos šnicelis su Gorgonzolos sūrio padažu
kepeneliu blyneliai
Kepenėlių blyneliai
Kepenėlių blyneliai. Maltų vištienos kepenėlių blynai. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu