patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištiena su kariu ir ananasais

vistiena su kariu ir ananasais Mums reikės:
400 g vištienos filė
150 g konservuotų ananasų
1 svogūno
3 pomidorų
2-3 skiltelių česnako
2-4 valg. šaukštų sojų padažo
0,5-1 arb. šaukštelio malto imbiero
1 arb.šaukštelio kario
1/4 čili pipiro
2-3 valg. šaukštų krakmolo
aliejaus, druskos, petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištiena su kariu ir ananasais
Vištienos filė supjaustome nedideliais gabaliukais ir apvoliojame krakmole. Ananasus nuvarviname, supjaustome gabaliukais. Svogūną supjaustome kubeliais, česnaką, čili pipirą susmulkiname. Pomidorus perpilame karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais.
Vištienos gabaliukus dedame į įkaitintą aliejų ir apkepiname iš visų pusių apie 5 min. Apkepintus vištienos gabaliukus sudedame į dubenį. Tame pačiame aliejuje, kur kepinome vištienos gabaliukus, (jei trūksta aliejaus truputį įpilame) pakepiname svogūnus ir česnaką apie 3-4 min.. Suberiame susmulkintą čili pipirą ir pakepiname dar 2 min. Sudedame supjaustytus pomidorus ir pamaišant patroškiname apie 4-5 min., kol šiek tiek sutirštėja. Pilame sojų padažą, suberiame karį, imbierą, ananasų gabaliukus ir patroškiname 2-3 min. Sudedame vištienos gabaliukus, įpilame konservuotų ananasų sunkos, įberiame druskos ir pastoviai pamaišant patroškiname apie 7 min. Paruoštą vištieną su kariu ir ananasais uždengiame ir leidžiame 10 min. pastovėti. Vištieną su kariu ir ananasais pabarstome smulkintomis petražolėmis ir patiekiame su virtais ryžiais. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos krutinele su garstyciu padazu
Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu
Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu. Greitai paruošiama, kepta vištienos krūtinėlė garstyčių, medaus, grietinėlės padaže.
vistienos suktinukai su varskes surio idaru
Vištienos suktinukai su varškės sūrio įdaru
Vištienos suktinukai su varškės sūrio, petražolių, smulkintų migdolų, česnako įdaru.
vistienos kepsneliai su kriausemis ir pelesiniu suriu
Vištienos kepsniai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
Vištienos filė kepsniai su kriaušėmis bei sūriu su mėlinuoju pelėsiu.
vistienos file su pomidoru padazu
Vištienos filė su pomidorų padažu
Apkepinta ir patroškinta vištienos filė su pomidorų ir balto vyno padažu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.