patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais

vistienos blauzdeles idarytos pievagrybiais Mums reikės:
6 vnt. vištienos blauzdelių
100 g pievagrybių
1 svogūno
1 raudonos paprikos
pundelio petražolių
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
tarkuoto muskato riešuto

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais
Vištienos blauzdelės atsargiai išneriamos iš odos, nukertamas kaulas, paliekant galiuką su visa oda. Mėsa nuimama nuo kaulų ir smulkiai supjaustoma arba sumalama. Smulkiai supjaustomi pievagrybiai ir svogūnas. Paprika perpjaunama per pusę, išvalomos sėklos ir supjaustoma mažais kubeliais.

Svogūnas apkepinamas aliejuje iki auksinės spalvos. Suberiami pievagrybiai ir  pakepinama kelias minutes. Į dubenį sudedami apkepinti svogūnai su pievagrybiais, paprika, susmulkintos petražolės, įberiama druskos, pipirų, muskato riešuto ir gerai išmaišoma.

Gauta mase įdaromos vištienos blauzdelės (odelės)vistienos blauzdeles idarytos pievagrybiais 1. Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, sudedamos įdarytos vištienos blauzdelės ir apkepama iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.

Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais sudedamos į skardą ir kepamos 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.

Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais patiekiamos su mėgstamu garnyru ir daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos kepeneles grietineles padaze
Vištienos kepenėlės grietinėlės padaže
Troškintos vištienos kepenėlės su kepintais svogūnais ir paprikomis grietinėlės padaže.
kalakutiena su pievagrybiais
Kalakutiena su pievagrybiais
Kalakutiena su pievagrybiais. Apkepta ir vyne patroškinta kalakutienos filė su svieste apkepintais pievagrybiais - šampinjonais.
vistienos file su pomidoru padazu
Vištienos filė su pomidorų padažu
Apkepinta ir patroškinta vištienos filė su pomidorų ir balto vyno padažu.
vistienos file su ricotta ir rozmarinais
Vištienos filė su Ricotta ir rozmarinais
Vištienos filė su Ricotta ir rozmarinais. Vištienos krūtinėlė įdaryta Riccota bei žalumynais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)