patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais

vistienos blauzdeles idarytos pievagrybiais Mums reikės:
6 vnt. vištienos blauzdelių
100 g pievagrybių
1 svogūno
1 raudonos paprikos
pundelio petražolių
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
tarkuoto muskato riešuto

Gaminame. Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais
Vištienos blauzdelės atsargiai išneriamos iš odos, nukertamas kaulas, paliekant galiuką su visa oda. Mėsa nuimama nuo kaulų ir smulkiai supjaustoma arba sumalama. Smulkiai supjaustomi pievagrybiai ir svogūnas. Paprika perpjaunama per pusę, išvalomos sėklos ir supjaustoma mažais kubeliais.

Svogūnas apkepinamas aliejuje iki auksinės spalvos. Suberiami pievagrybiai ir  pakepinama kelias minutes. Į dubenį sudedami apkepinti svogūnai su pievagrybiais, paprika, susmulkintos petražolės, įberiama druskos, pipirų, muskato riešuto ir gerai išmaišoma.

Gauta mase įdaromos vištienos blauzdelės (odelės)vistienos blauzdeles idarytos pievagrybiais 1. Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, sudedamos įdarytos vištienos blauzdelės ir apkepama iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.

Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais sudedamos į skardą ir kepamos 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.

Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais patiekiamos su mėgstamu garnyru ir daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos kepsneliai su kriausemis ir pelesiniu suriu
Vištienos kepsniai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
Vištienos filė kepsniai su kriaušėmis bei sūriu su mėlinuoju pelėsiu.
zasu kepeneles apelsinu padaze
Žąsų kepenėlės apelsinų padaže
Žąsų kepenėlės apelsinų padaže. Žąsų kepenėlės apkepintos ir patroškintos apelsinų sulčių, sojos, džiovintų žolelių padaže.
apelsinine vistiena su ryziu makaronais
Apelsininė vištiena su ryžių makaronais
Apelsininė vištiena su ryžių makaronais
vistienos slauneles su rozmarinais
Vištienos šlaunelės su rozmarinais
Keptos orkaitėje marinuotos vištienos šlaunelės su rozmarinais ir bulvėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena