patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais

vistienos blauzdeles idarytos pievagrybiais Mums reikės:
6 vnt. vištienos blauzdelių
100 g pievagrybių
1 svogūno
1 raudonos paprikos
pundelio petražolių
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
tarkuoto muskato riešuto

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais
Vištienos blauzdelės atsargiai išneriamos iš odos, nukertamas kaulas, paliekant galiuką su visa oda. Mėsa nuimama nuo kaulų ir smulkiai supjaustoma arba sumalama. Smulkiai supjaustomi pievagrybiai ir svogūnas. Paprika perpjaunama per pusę, išvalomos sėklos ir supjaustoma mažais kubeliais.

Svogūnas apkepinamas aliejuje iki auksinės spalvos. Suberiami pievagrybiai ir  pakepinama kelias minutes. Į dubenį sudedami apkepinti svogūnai su pievagrybiais, paprika, susmulkintos petražolės, įberiama druskos, pipirų, muskato riešuto ir gerai išmaišoma.

Gauta mase įdaromos vištienos blauzdelės (odelės)vistienos blauzdeles idarytos pievagrybiais 1. Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, sudedamos įdarytos vištienos blauzdelės ir apkepama iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.

Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais sudedamos į skardą ir kepamos 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.

Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais patiekiamos su mėgstamu garnyru ir daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos kotletai su grybais
Vištienos kotletai su grybais
Vištienos kotletai su grybais. Pjaustytos vištienos filė kotletai su pievagrybiais, svogūnais, batonu, kiaušiniu, muskato riešutais, žalumynais.
visienos slauneles grietineles padaze
Vištienos šlaunelės grietinėlės padaže
Vištienos šlaunelės su tarkuotais svogūnais grietinėlės padaže.
kalakutiena su pievagrybiais
Kalakutiena su pievagrybiais
Kalakutiena su pievagrybiais. Apkepta ir vyne patroškinta kalakutienos filė su svieste apkepintais pievagrybiais - šampinjonais.
kepta vistiena su citrina
Kepta višta su citrina ir rozmarinu
Kepta višta su citrina ir rozmarinu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!