patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais

vistienos blauzdeles idarytos pievagrybiais Mums reikės:
6 vnt. vištienos blauzdelių
100 g pievagrybių
1 svogūno
1 raudonos paprikos
pundelio petražolių
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
tarkuoto muskato riešuto

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais
Vištienos blauzdelės atsargiai išneriamos iš odos, nukertamas kaulas, paliekant galiuką su visa oda. Mėsa nuimama nuo kaulų ir smulkiai supjaustoma arba sumalama. Smulkiai supjaustomi pievagrybiai ir svogūnas. Paprika perpjaunama per pusę, išvalomos sėklos ir supjaustoma mažais kubeliais.

Svogūnas apkepinamas aliejuje iki auksinės spalvos. Suberiami pievagrybiai ir  pakepinama kelias minutes. Į dubenį sudedami apkepinti svogūnai su pievagrybiais, paprika, susmulkintos petražolės, įberiama druskos, pipirų, muskato riešuto ir gerai išmaišoma.

Gauta mase įdaromos vištienos blauzdelės (odelės)vistienos blauzdeles idarytos pievagrybiais 1. Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, sudedamos įdarytos vištienos blauzdelės ir apkepama iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.

Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais sudedamos į skardą ir kepamos 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.

Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais patiekiamos su mėgstamu garnyru ir daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

antis su pomidorais ir konjaku
Antis su pomidorais ir konjaku
Orkaitėje kepta, įtrinta čiobreliais antis su pomidorų ir konjako padažu.
vistiena su kariu ir ananasais
Vištiena su kariu ir ananasais
Vištienos filė - krūtinėlė apkepinta ir patroškinta su svogūnais, kariu, česnaku,čili pipirais, pomidorais ir ananasais
vistienos ziediniu kopustu kepsneliai
Vištienos ir žiedinių kopūstų kepsneliai
Vištienos ir žiedinių kopūstų kepsneliai. Smulkintos vištienos ir apvirtų žiedinių kopūstų kepsneliai su prieskoniais ir žalumynais.
vistienos saslykai su riesutiniu marinatu
Vištienos šašlykai su riešutiniu marinatu
Vištienos šašlykai su riešutiniu marinatu, paprikomis ir ananasais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.