patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos blauzdelės tešloje

vistienos blauzdeles tesloje Mums reikės:
6 vištienos blauzdelių
6 juostelių kieto fermentinio sūrio
300 g sluoksniuotos tešlos
2 arb. šaukštelių garstyčių
1 arb. šaukštelio medaus
1 arb. šaukštelio vištienos prieskonių
druskos

Gaminame. Vištienos blauzdelės tešloje
Atsargiai pašaliname iš blauzdelių kaulus, pabarstome druska, vištienos prieskoniais, įtriname garstyčių – medaus mišiniu ir paliekame 30 min. marinuotis. Iškočiojame sluoksniuotos 5 mm storio tešlos lakštą ir supjaustome ilgomis siauromis juostelėmis. Po kiekvienos vištienos blauzdelės oda pakišame po sūrio juostelę ir sandariai apvyniojame tešlos juostelėmis. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20-30 min., kol gražiai pagelsta. Vištienos blauzdelės tešloje patiekiamos su šviežiomis daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos krutinele su garstyciu padazu
Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu
Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu. Greitai paruošiama, kepta vištienos krūtinėlė garstyčių, medaus, grietinėlės padaže.
vistienos uzkepele su spinatais
Vištienos užkepėlė su špinatais
Vištienos krūtinėlės užkepėlė su pievagrybiais, virtomis bulvėmis, fermentiniu sūriu, morkomis, svogūnais, špinatais.
vistienos plovas
Vištienos plovas
Ryžių ir vištienos filė plovas su svogūnais, morkomis, paprika, žalumynais.
vistiena uzkepta su darzovemis ir mocarelos suriu
Vištienos krūtinėlė užkepta su daržovėmis ir Mocarelos sūriu
Folgoje užkepta vištienos krūtinėlė su daržovėmis ir Mocarelos sūriu.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.