Vištienos blauzdelės tešloje

vistienos blauzdeles tesloje
Mums reikės:
6 vištienos blauzdelių
6 juostelių kieto fermentinio sūrio
300 g sluoksniuotos tešlos
2 arb. šaukštelių garstyčių
1 arb. šaukštelio medaus
1 arb. šaukštelio vištienos prieskonių
druskos
Gaminame. Vištienos blauzdelės tešloje
Atsargiai pašaliname iš blauzdelių kaulus, pabarstome druska, vištienos prieskoniais, įtriname garstyčių – medaus mišiniu ir paliekame 30 min. marinuotis. Iškočiojame sluoksniuotos 5 mm storio tešlos lakštą ir supjaustome ilgomis siauromis juostelėmis. Po kiekvienos vištienos blauzdelės oda pakišame po sūrio juostelę ir sandariai apvyniojame tešlos juostelėmis. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20-30 min., kol gražiai pagelsta. Vištienos blauzdelės tešloje patiekiamos su šviežiomis daržovėmis. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas