patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos filė su Ricotta ir rozmarinais

vistienos file su ricotta ir rozmarinais Mums reikės:
4 vištienos krūtinėlių
6 valg. š. ricottos (rikotos)
1 šakelės rozmarino
4 skiltelių česnako
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 valg. š. sviesto
druskos, šviežiai maltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos filė su Ricotta ir rozmarinais
Vištienos krūtinėlės nuplaunamos ir nusausinamos. Kiekviena vištienos krūtinėlė įpjaunama išilgai, padarant "kišenę". Vištienos krūtinėlių išorė ir vidus (kišenė) įtrinama druska, pipirais ir paliekama 20-30 min., pastovėti.

Ricotta (rikota) sumaišoma su susmulkintais rozmarino lapeliais ir susmulkintu česnaku. Pagardinama druska. Į vištienos krūtinėlėje suformuotą "kišenę" dedama maždaug po 1,5 valg. š. įdaro ir gerai užspaudžiama. Kad įdaras neiškristų, vištienos krūtinėlės kraštai  susmeigiami mediniais smeigtukais.vistienos file su Ricotta ir rozmarinais 2

Į keptuvę įpilami 2 valg. š. aliejaus, įkaitinama, sudedama paruošta vištienos filė su ricotta ir rozmarinais ir kepama iš abiejų pusių po 3-5 min. (priklauso nuo vištienos filė dydžio). Ugnis sumažinama iki minimumo, sudedamas sviestas, uždengama ir troškinama 8-10 min., kol vištiena iškepa. Taip paruošta vištienos filė su Ricotta ir rozmarinais gaunasi sultinga ir aromatinga.vistienos file su ricotta ir rozmarinais 1

Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

antis su pomidorais ir konjaku
Antis su pomidorais ir konjaku
Orkaitėje kepta, įtrinta čiobreliais antis su pomidorų ir konjako padažu.
anties krutinele su apelsinu padazu
Anties krūtinėlė su apelsinų padažu
Pamarinuota anties krūtinėlė su apelsinų padažu. Patiekalas tinkantis net ir iškilmingoms progoms.
vistiena pomidoru padaze
Vištiena pomidorų padaže
Vyne patroškinta vištiena konservuotų pomidorų ir pupelių padaže.
visienos slauneles grietineles padaze
Vištienos šlaunelės grietinėlės padaže
Vištienos šlaunelės su tarkuotais svogūnais grietinėlės padaže.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!