patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos kepenėlės grietinėlės padaže

vistienos kepeneles grietineles padaze Mums reikės:
1 kg vištienos kepenėlių
3 svogūnų
1 paprikos
1-2 skiltelių česnako
80 ml grietinėlės
3 valg. šaukštų grietinės
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos kepenėlės grietinėlės padaže
Vištienos kepenėles supjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūnus, papriką supjaustome nedideliais kubeliais ir apkepiname alyvuogių aliejuje.vistienos kepeneles grietineles padaze 1
Sudedame vištienos kepenėles ir kartu su daržovėmis pakepiname 3 min.vistienos kepeneles grietineles padaze 2
Grietinėlę, grietinę, susmulkintą česnaką, druską, pipirus sumaišome, supilame ant vištienos kepenėlių ir troškiname 7 min.vistienos kepeneles grietineles padaze 3
Vištienos kepenėles grietinėlės padaže
patiekiame su virtais ryžiais. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos kepsnys su mocarelos suriu
Vištienos krūtinėlės kepsnys su Mocarelos sūriu
Vištienos krūtinėlės kepsnys su Mocarelos sūriu.
saldziarugstis vistienos troskinys
Saldžiarūgštis vištienos troškinys
Saldžiarūgštis vištienos filė troškinys su svogūnais, paprikomis, morkomis bei konservuotais ananasais. Vištiena saldžiarūgščiame padaže.
vistiena pomidoru padaze
Vištiena pomidorų padaže
Vyne patroškinta vištiena konservuotų pomidorų ir pupelių padaže.
vistienos file su pomidoru padazu
Vištienos filė su pomidorų padažu
Apkepinta ir patroškinta vištienos filė su pomidorų ir balto vyno padažu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rasa
Superine sriuba, papildziau cili pipirais ir galkytem  Šypsena
MindaugasKoc
Nesu megejas pats gaminti, bet pamates si receptuka isbandem su zmona, na ir likom labai patenkinti, tiesiog super. Aciu uz recepta  Šypsena
Ernesta
Labai geras receptas, pagaminau tai valgėme labai skaniai, vyras sake, kad visada tokius gaminčiau kol atsibos
Laima
Super pyragas gavosi Šypsena
Monika
O kiek minuciu sildyt mikrobangeje kopusta? Ir kiek mazdaug gaunasi is tokio kiekio balandeliu ?