patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos kepenėlės grietinėlės padaže

vistienos kepeneles grietineles padaze Mums reikės:
1 kg vištienos kepenėlių
3 svogūnų
1 paprikos
1-2 skiltelių česnako
80 ml grietinėlės
3 valg. šaukštų grietinės
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų

Gaminame. Vištienos kepenėlės grietinėlės padaže
Vištienos kepenėles supjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūnus, papriką supjaustome nedideliais kubeliais ir apkepiname alyvuogių aliejuje.vistienos kepeneles grietineles padaze 1
Sudedame vištienos kepenėles ir kartu su daržovėmis pakepiname 3 min.vistienos kepeneles grietineles padaze 2
Grietinėlę, grietinę, susmulkintą česnaką, druską, pipirus sumaišome, supilame ant vištienos kepenėlių ir troškiname 7 min.vistienos kepeneles grietineles padaze 3
Vištienos kepenėles grietinėlės padaže
patiekiame su virtais ryžiais. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos plovas
Vištienos plovas
Ryžių ir vištienos filė plovas su svogūnais, morkomis, paprika, žalumynais.
kalakutienos keksas su kriausemis
Kalakutienos keksas su kriaušėmis
Kalakutienos keksas su kriaušėmis. Kalakutienos faršo orkaitėje keptas keksas įdarytas smulkintomis kriaušėmis, fermentiniu sūriu ir žalumynais.
vistienos kepsneliai su zemes riesutais
Vištienos kepsneliai su žemės riešutais
Vištienos kepsneliai su žemės riešutais. Vištienos krūtinėlės kepsneliai paniruoti smulkintais žemės riešutais.
vistiena medaus marinate
Vištiena medaus marinate
Kepta ir patroškinta vištiena medaus, citrinos bei čiobrelių marinate.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena