patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos kepenėlės grietinėlės padaže

vistienos kepeneles grietineles padaze Mums reikės:
1 kg vištienos kepenėlių
3 svogūnų
1 paprikos
1-2 skiltelių česnako
80 ml grietinėlės
3 valg. šaukštų grietinės
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos kepenėlės grietinėlės padaže
Vištienos kepenėles supjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūnus, papriką supjaustome nedideliais kubeliais ir apkepiname alyvuogių aliejuje.vistienos kepeneles grietineles padaze 1
Sudedame vištienos kepenėles ir kartu su daržovėmis pakepiname 3 min.vistienos kepeneles grietineles padaze 2
Grietinėlę, grietinę, susmulkintą česnaką, druską, pipirus sumaišome, supilame ant vištienos kepenėlių ir troškiname 7 min.vistienos kepeneles grietineles padaze 3
Vištienos kepenėles grietinėlės padaže
patiekiame su virtais ryžiais. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

greiti vistienos kepsneliai
Greiti vištienos kepsneliai
Greiti vištienos kepsneliai. Greitai paruošiami vištienos filė kepsneliai.
vistienos ziediniu kopustu kepsneliai
Vištienos ir žiedinių kopūstų kepsneliai
Vištienos ir žiedinių kopūstų kepsneliai. Smulkintos vištienos ir apvirtų žiedinių kopūstų kepsneliai su prieskoniais ir žalumynais.
vistiena citrinu kokosu padaze
Vištiena citrinų-kokosų padaže
Orkaitėje kepta vištiena citrinų, kokosų pieno, rudojo cukraus, svogūno, kario padaže.
vistienos vyniotinis su ricotta
Vištienos vyniotinis su Ricotta
Vištienos vyniotinis su Ricotta. Paukštienos patiekalai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Mėta
Man labai patiko taip skaniai išsikepiau, kad um um  Myliu  Myliu
Aldona
Ka reikia deti i tarkius, kad tesla nejuodotu? Tarkuojant bulves reikia sutarkuoti i jas ir pora svogunu - tada nejuoduos ir bulviu tarkiai cepelinams bus skanesni bei kvapnesni.
Jurgita
Patiko
Vida
Labai skanus gavosi balandeliai pagal si recepta, aciu! Šypsena
Jurate
Labai skainiai gaunasi paprikos, aciu uz recepta Mirktelti