patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos kepenėlės grietinėlės padaže

vistienos kepeneles grietineles padaze Mums reikės:
1 kg vištienos kepenėlių
3 svogūnų
1 paprikos
1-2 skiltelių česnako
80 ml grietinėlės
3 valg. šaukštų grietinės
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos kepenėlės grietinėlės padaže
Vištienos kepenėles supjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūnus, papriką supjaustome nedideliais kubeliais ir apkepiname alyvuogių aliejuje.vistienos kepeneles grietineles padaze 1
Sudedame vištienos kepenėles ir kartu su daržovėmis pakepiname 3 min.vistienos kepeneles grietineles padaze 2
Grietinėlę, grietinę, susmulkintą česnaką, druską, pipirus sumaišome, supilame ant vištienos kepenėlių ir troškiname 7 min.vistienos kepeneles grietineles padaze 3
Vištienos kepenėles grietinėlės padaže
patiekiame su virtais ryžiais. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos sklindziai
Vištienos sklindžiai
Vištienos, daržovių, miltų, kiaušinių, prieskonių sklindžiai. Sklindžiai - lengvi, skanūs ir greitai paruošiami.
vistienos blauzdeles idarytos pievagrybiais
Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais
Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais. Truputį "paturbintas" vištienos blauzdelių receptas.
vistiena su dziovintomis slyvomis
Vištiena su džiovintomis slyvomis
Orkaitėje kepta vištiena vyno marinate su džiovintomis slyvomis. Receptas su nuotrauka.
zasu kepeneles apelsinu padaze
Žąsų kepenėlės apelsinų padaže
Žąsų kepenėlės apelsinų padaže. Žąsų kepenėlės apkepintos ir patroškintos apelsinų sulčių, sojos, džiovintų žolelių padaže.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Darius
Nu idomu kas cia gausis, pirma karta gaminsiu plova. Pamenu tevas ant lauzo dideliam ketaus puode gamindavo, nerealu budavo.
anonimas
Labai labai geras. Saldu bet i vieta Šypsena  Gali stoveti kuri laika ir vis tiek bus geras. Ir kas man svarbiausia jis yra lengvas ir greit padaromas.
Irmante
Sveikos, as aplamai nemegstu saldumynu gaminti man niekada niekas nesigauna... bet va velykom sugalvojau surizikuoti ir super receptukas,  gavosi labai puikiai Šypsena Dabar tik reikai sulaukti rytojaus ir ragauti Šypsena bet esu isitikinusi kad skonis bus tai pat geras kaip ir isvaizda Šypsena Jau vyras vis saldytuva varsto ir sake rytojaus nesulauks Juokas  Juokas
Juta
Kadangi iš po rudenėlio turim dar marinuotų baravykų ir voveraičių. Bus proga pabandyti tik gal dar truputį kokio faršiuko įdėsiu Šypsena Myliu Ačiū už receptą!!
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena