patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos kepsniai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

vistienos kepsneliai su kriausemis ir pelesiniu suriu Mums reikės:
4 gabaliukų vištienos filė
2 kietesnių kriaušių
85 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu
2 valg. šaukštų brendžio
1 valg. šaukšto sviesto
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
petražolių

Gaminame. Vištienos kepsniai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
Vištienos filė nuplaunama, nusausinama, įtrinama druska ir pipirais. Pelėsinis sūris sumaišomas su sviestu, brendžiu ir išsukamas iki vientisos masės. Kriaušės nulupamos, perpjaunamos pusiau, išvalomos sėklos, padaroma nedidelė duobutė įdarui. Kriaušės sudedamos į verdantį vandenį ir paverdamos keletą minučių. Vištienos gabaliukai apkepinami aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta ir sudedami į kepimo skardą. Ant kiekvieno gabaliuko uždedama gerai nuvarvinta kriaušės puselė ir uždedama sūrio masės.vistienos kepsneliai su kriausemis ir pelesiniu suriu 2
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama apie 10 min., kol sūris šiek tiek išsilydis. Vištienos kepsniai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu pabarstomi smulkintomis petražolėmis ir patiekiami su šviežiomis daržovėmis ir bruknių uogiene. Vištienos kepsniai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu - išskirtinio skonio, patiks sūrio su mėlynuoju pelėsiu mėgėjams. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepta vistiena su apelsinais
Kepta vištiena su apelsinais
Kepta vištiena su apelsinais. Marinuotos vištienos šlaunelės marinuotos medaus, apelsinų sulčių ir priekonių marinate. Keptos orkaitėje su apelsinų griežinėliais.
vistienos ziediniu kopustu kepsneliai
Vištienos ir žiedinių kopūstų kepsneliai
Vištienos ir žiedinių kopūstų kepsneliai. Smulkintos vištienos ir apvirtų žiedinių kopūstų kepsneliai su prieskoniais ir žalumynais.
vistiena citrinu kokosu padaze
Vištiena citrinų-kokosų padaže
Orkaitėje kepta vištiena citrinų, kokosų pieno, rudojo cukraus, svogūno, kario padaže.
vistienos suktinukai su ryziais
Vištienos suktinukai su ryžiais
Vištienos suktinukai su ryžiais. Vištienos krūtinėlės suktinukai su ryžių, varškės, kepinto česnako, sviesto įdaru

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena