patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos kepsniai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

vistienos kepsneliai su kriausemis ir pelesiniu suriu Mums reikės:
4 gabaliukų vištienos filė
2 kietesnių kriaušių
85 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu
2 valg. šaukštų brendžio
1 valg. šaukšto sviesto
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
petražolių

Gaminame. Vištienos kepsniai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
Vištienos filė nuplaunama, nusausinama, įtrinama druska ir pipirais. Pelėsinis sūris sumaišomas su sviestu, brendžiu ir išsukamas iki vientisos masės. Kriaušės nulupamos, perpjaunamos pusiau, išvalomos sėklos, padaroma nedidelė duobutė įdarui. Kriaušės sudedamos į verdantį vandenį ir paverdamos keletą minučių. Vištienos gabaliukai apkepinami aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta ir sudedami į kepimo skardą. Ant kiekvieno gabaliuko uždedama gerai nuvarvinta kriaušės puselė ir uždedama sūrio masės.vistienos kepsneliai su kriausemis ir pelesiniu suriu 2
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama apie 10 min., kol sūris šiek tiek išsilydis. Vištienos kepsniai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu pabarstomi smulkintomis petražolėmis ir patiekiami su šviežiomis daržovėmis ir bruknių uogiene. Vištienos kepsniai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu - išskirtinio skonio, patiks sūrio su mėlynuoju pelėsiu mėgėjams. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos uzkepele su spinatais
Vištienos užkepėlė su špinatais
Vištienos krūtinėlės užkepėlė su pievagrybiais, virtomis bulvėmis, fermentiniu sūriu, morkomis, svogūnais, špinatais.
vistienos file su pomidoru padazu
Vištienos filė su pomidorų padažu
Apkepinta ir patroškinta vištienos filė su pomidorų ir balto vyno padažu.
vistiena citrinu kokosu padaze
Vištiena citrinų-kokosų padaže
Orkaitėje kepta vištiena citrinų, kokosų pieno, rudojo cukraus, svogūno, kario padaže.
kalakutiena su pievagrybiais
Kalakutiena su pievagrybiais
Kalakutiena su pievagrybiais. Apkepta ir vyne patroškinta kalakutienos filė su svieste apkepintais pievagrybiais - šampinjonais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena