patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos kepsneliai su žemės riešutais

vistienos kepsneliai su zemes riesutais Mums reikės:
4 vištienos krūtinėlių
250 g žemės riešutų
gabaliuką imbiero šaknies (apie 1 cm)
1 arb. šaukštelio miltų
2 kiaušinių
aliejaus
druskos
ryšulėlio petražolių

Gaminame. Vištienos kepsneliai su žemės riešutais
Vištienos krūtinėles nuplauname, nusausiname. Kiekvieną krūtinėlę padalijame į dvi dalis, truputėlį pamušame, pabarstome druska.vistienos kepsneliai su zemes riesutais 1
Į blenderį sudedame petražoles, nuvalytą, supjaustytą gabaliukais imbierą, supilame 2 šaukštus aliejaus ir viską sutriname. Gauta mase aptepame vištienos krūtinėles iš vienos pusės.vistienos kepsneliai su zemes riesutais 2
Žemės riešutus supilame į blenderį ir susmulkiname.vistienos kepsneliai su zemes riesutais 3
Kiaušinius išplakame su trupučiu druskos ir miltais. Kiekvieną vištienos kepsnelį apvoliojame kiaušinio plakinyje, susmulkintuose žemės riešutuose, vėl kiaušinio plakinyje ir žemės riešutuose. Dedame į įkaitintą aliejų ir apkepiname iš abiejų pusių po 1-2 min.vistienos kepsneliai su zemes riesutais 4
Vištienos kepsnelius sudedame į kepimo indą ir baigiame kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 10 min. Patiekiame su šviežiomis daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

troskinta vistiena
Troškinta vištiena
Troškinta vištiena su bulvėmis, svogūnais apelsinų padaže. Receptas su detaliomis nuotraukomis.
vistiena medaus marinate
Vištiena medaus marinate
Kepta ir patroškinta vištiena medaus, citrinos bei čiobrelių marinate.
kepta vistiena su citrina
Kepta višta su citrina ir rozmarinu
Kepta višta su citrina ir rozmarinu.
vistiena citrinu kokosu padaze
Vištiena citrinų-kokosų padaže
Orkaitėje kepta vištiena citrinų, kokosų pieno, rudojo cukraus, svogūno, kario padaže.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.