patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos kukuliai su žiediniais kopūstais ir padažu

vistienos kikuliai su ziediniais kopustais ir padazu Mums reikės:
500 g žiedinio kopūsto
Vištienos kukuliams:
500 g vištienos faršo
30 g sviesto
1 kiaušinio
1 nedidelio svogūno
3 valg. š. džiūvėsėlių
0,5 arb. š. garstyčių
druskos, šviežiai maltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos kukuliai su žiediniais kopūstais ir padažu
Žiedinis kopūstas nuplaunamas po šaltu vandeniu ir išskirstome žiedynais. Į puodą įpilama vandens, užvirinama, įberiama druskos, sudedamias žiedinis kopūstas ir paverdame 5 min. Išgriebiama į kiaurasamtį, nuvarvinamas vanduo.

Svogūnas nulupamas, smulkiai supjaustomas ir suberiamas į vištienos faršą. Įmušamas kiaušinis, suberiami džiūvėsėliai, įdedama garstyčių, įberiama druskos, pipirų ir labai gerai išmaišoma. Iš paruošto faršo suformuojami nedideli kukuliai (graikinio riešuto dydžio), į kiekvieno kukulio įspaudžiant po nedidelį gabaliuką sviesto. Vištienos kukuliai iš visų pusių apkepinami aliejuje. Į gilią keptuvę ar puodą sudedami žiediniai kopūstai, ant jų sudedami vištienos kukuliai.

Padažui:
250 ml daržovių sultinio
3 valg. š. Miltų
1 kiaušinio trynio
2 valg. š. susmulkintų petražolių
1 citrinos

Citrina švariai nuplaunama, nutarkuojama šiek tiek žievelės, išspaudžiamos sultys. Citrinos sultys išplakamos su kiaušinio tryniu, miltais ir smulkiai supjaustytomis petražolėmis. Daržovių sultinys užvirinamas, nuimamas nuo ugnies ir pastoviai maišant, labai pamažu į sultinį supilama citrinos sulčių-trynio masė. Pamaišoma kelias minutes, kol padažas sutirštėja ir tampa vientisas. Pagardinama druska, pipirais. Padažas užpilamas ant žiedinių kopūstų su vištienos kukuliais ir pakaitinama 2 min. Vištienos kukuliai su žiediniais kopūstais ir padažu pabarstomi nutarkuotomis citrinos žievelėmis, petražolėmis ir patiekiami. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistiena vysniu padaze
Vištiena vyšnių padaže
Orkaitėje su svogūnais kepti, įtrinti čiobrelių ir česnako mišiniu bei prieskoniais vištienos ketvirčiai, pateikti su vyšnių ir vyno padažu.
vistienos kepsneliai
Vištienos kepsneliai
Vištienos kepsneliai. Vištienos filė kepsneliai su kepintais porais ir morkomis.
vistienos kepsneliai su kriausemis ir pelesiniu suriu
Vištienos kepsniai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
Vištienos filė kepsniai su kriaušėmis bei sūriu su mėlinuoju pelėsiu.
vistienos kepsneliai su pomidoru
Vištienos kepsneliai su pomidoru
Pjaustytos vištienos filė kepsneliai-blyneliai su pomidoru ir fermentiniu sūriu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu