patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos kotletai su grybais

vistienos kotletai su grybais Mums reikės:
600 g vištienos filė
300 g pievagrybių
150 g grietinėlės
2 nedidelių svogūnų
150 g batono
1 kiaušinio
50 g sviesto
20 g šviežio baziliko
3 valg. šaukštų aliejaus
1 arb. šaukštelio cukraus
žiupsnelio malto muskato riešuto
druskos, maltų pipirų

Gaminame. Vištienos kotletai su grybais
Vištienos filė labai smulkiai supjaustome, pabarstome druska, pipirais. Grybai švariai nuplaunami ir smulkiai supjaustomi. Smulkiai supjaustytus svogūnus apkepiname sviesto-aliejaus mišinyje, kol tampa auksiniai. Sudedame grybus, pabarstome cukrumi ir pakepiname 5-7 min.
Į blenderį sudedame batono gabaliukus, baziliką, supilame grietinėlę, įmušame kiaušinį, įberiame muskato riešuto ir išplakame. Gautą masę sumaišome su vištiena, pakepintais svogūnais, grybiais ir gerai išmaišome. Suformuojami nedideli apvalūs kotletai ir kepami aliejuje iš visų pusių, kol gražiai paruduoja. Vištienos kotletai su grybais labai skanu su bulvių koše. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos kepsneliai su pomidoru
Vištienos kepsneliai su pomidoru
Pjaustytos vištienos filė kepsneliai-blyneliai su pomidoru ir fermentiniu sūriu.
vistienos krutinele su garstyciu padazu
Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu
Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu. Greitai paruošiama, kepta vištienos krūtinėlė garstyčių, medaus, grietinėlės padaže.
vistienos snicelis su gorgonzolos surio padazu
Vištienos šnicelis su Gorgonzolos sūrio padažu
Vištienos šnicelis su Gorgonzolos sūrio padažu
vistienos kepsneliai
Vištienos kepsneliai
Vištienos kepsneliai. Vištienos filė kepsneliai su kepintais porais ir morkomis.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.