patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu

vistienos krutinele su garstyciu padazu Mums reikės:
2 vištienos krūtinėlių
2 valg. šaukštų garstyčių
2 valg. šaukštų medaus
2 valg. šaukštų grietinėlės
1 valg. šaukšto majonezo
2 valg. šaukštų aliejaus
druskos, šviežiai maltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu
Vištienos krūtinėles nuplauname, nusausiname, pabarstome druska ir pipirais. Garstyčias, medų ir grietinėlę gerai išmaišome. Pusę kiekio perpilame į kitą dubenį, į kurį sudedame vištienos krūtinėles ir paliekame 30 min. pasimarinuoti. Praėjus 15 min. vištienos krūtinėles pavartome, kad geriau išsimarinuotų. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame vištienos krūtinėles iš abiejų pusių. Į likusią marinato dalį įdedame majonezo ir truputį pakaitiname. Iškepusias vištienos krūtinėles supjaustome juostelėmis ir užpilame garstyčių padažu. Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu patiekiama su gaiviomis vaisių, daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos kepeneles grietineles padaze
Vištienos kepenėlės grietinėlės padaže
Troškintos vištienos kepenėlės su kepintais svogūnais ir paprikomis grietinėlės padaže.
vistienos troskinys su cukinija
Vištienos troškinys su cukinijomis
Vištienos filė troškinys su šviežiomis cukinijomis, morkomis, briuselio kopūstais ir šparaginėmis pupelėmis.
vistiena vysniu padaze
Vištiena vyšnių padaže
Orkaitėje su svogūnais kepti, įtrinti čiobrelių ir česnako mišiniu bei prieskoniais vištienos ketvirčiai, pateikti su vyšnių ir vyno padažu.
vistiena su ananasais
Vištiena su ananasais
Vištiena su ananasais. Vištienos filė pamarinuota su česnakais, imbieru, čili pipiru, apkepinta ir patroškinta.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)