patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu

vistienos krutinele su garstyciu padazu Mums reikės:
2 vištienos krūtinėlių
2 valg. šaukštų garstyčių
2 valg. šaukštų medaus
2 valg. šaukštų grietinėlės
1 valg. šaukšto majonezo
2 valg. šaukštų aliejaus
druskos, šviežiai maltų pipirų

Gaminame. Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu
Vištienos krūtinėles nuplauname, nusausiname, pabarstome druska ir pipirais. Garstyčias, medų ir grietinėlę gerai išmaišome. Pusę kiekio perpilame į kitą dubenį, į kurį sudedame vištienos krūtinėles ir paliekame 30 min. pasimarinuoti. Praėjus 15 min. vištienos krūtinėles pavartome, kad geriau išsimarinuotų. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame vištienos krūtinėles iš abiejų pusių. Į likusią marinato dalį įdedame majonezo ir truputį pakaitiname. Iškepusias vištienos krūtinėles supjaustome juostelėmis ir užpilame garstyčių padažu. Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu patiekiama su gaiviomis vaisių, daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos suktinukai su brokoliais ir padazu
Vištienos suktinukai su brokoliais ir padažu
Vištienos krūtinėlės suktinukai su apvirtais brokoliais ir padažu. Skanus ir lengvas patiekalas.
vistiena apelsinu
Vištiena apelsinų-grietinės padaže
Vištienos šlaunelės troškintos apelsinų sulčių, konjako ir grietinės padaže
vistiena pomidoru padaze
Vištiena pomidorų padaže
Vyne patroškinta vištiena konservuotų pomidorų ir pupelių padaže.
keptos vistienos kepeneles
Keptos vištienos kepenėlės
Keptos vištienos kepenėlės marinuotos su česnakais ir prieskoninėmis žolelėmis.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.