patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos krūtinėlė su parmezanu

vistienos krutinele su parmezanu Mums reikės:
1 didelės vištienos krūtinėlės
3 valg. šaukštų tarkuoto Parmezano sūrio
3 valg. šaukštų džiūvėsėlių
1 kiaušinio
1-2 skiltelių česnako
2 valg. šaukštų sviesto
druskos
žiupsnelio džiovintų raudonėlių

Gaminame. Vištienos krūtinėlė su parmezanu
Vištienos krūtinėlę nuplauname, nusausiname ir padalijame į dvi dalis. Į dubenį suberiame džiūvėsėlius, parmezano sūrį, įberiame raudonėlio, druskos ir išmaišome. Kitame dubenėlyje gerai išplakame kiaušinį. Česnako skilteles susmulkiname ir sumaišome su išlydytu sviestu. Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi ir ištepame sviesto ir česnako mišiniu. Vištienos krūtinėlės gabaliukus pamirkome kiaušinio plakinyje, po to apvoliojame parmezano ir džiūvėsėlių mišinyje. Sudedame į paruoštą kepimo formą ir apšlakstome likusiu sviestu su česnakais.vistienos krutinele su parmezanu 1
Vištienos krūtinėlė su parmezanu dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 200 laipsnių temperatūroje 15 min., tada vištienos krūtinėlės gabaliukus apverčiame ir kepame dar 10-15 min. Vištienos krūtinėlė su Parmezanu patiekiama su makaronais ir žaliomis salotomis. Skanaus.

Komentarai

2010-06-08
Dovydas
Patiko receptas. Vistienos krutineles kepsniukai mano megstamiausi, nekeisciau i jokia kiauliena ar jautiena.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

apelsinine vistiena su ryziu makaronais
Apelsininė vištiena su ryžių makaronais
Apelsininė vištiena su ryžių makaronais
vistienos file su ricotta ir rozmarinais
Vištienos filė su Ricotta ir rozmarinais
Vištienos filė su Ricotta ir rozmarinais. Vištienos krūtinėlė įdaryta Riccota bei žalumynais.
vistiena apelsinu
Vištiena apelsinų-grietinės padaže
Vištienos šlaunelės troškintos apelsinų sulčių, konjako ir grietinės padaže
vistienos blauzdeles su traskia plutele
Vištienos blauzdelės su traškia plutele
Vištienos blauzdelės su traškia sezamo sėklų, petražolių, džiuvesėlių plutele.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.