patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos krūtinėlės kepsnys su Mocarelos sūriu

vistienos kepsnys su mocarelos suriu Mums reikės:
3 vištienos krūtinėlių
150 g Mocarelos (Mozzarellas) sūrio
10 g sviesto
2 kiaušinių
1-2 skiltelių česnako
saujos džiūvėsėlių
pundelio petražolių
aliejaus kepimui
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
džiovintų žolelių (bazilikų, raudonėlių)

Gaminame. Vištienos krūtinėlės kepsnys su Mocarelos sūriu
Vištienos krūtinėlės nuplaunamos, nusausinamos ir perpjaunamos per pusę. Kiekvienas vištienos krūtinėlės gabaliukas įpjaunamas išilgai, padarant "kišenę".vistienos kepsnys su mocarelos suriu 1
Vištienos krūtinėlės išorė ir vidus (kišenė) įtrinama druska, pipirais ir džiovintomis žolelėmis. Nuplautos, nusausintos petražolės susmulkinamos ir sumaišomos su išspaustu česnaku ir sviestu.vistienos kepsnys su mocarelos suriu 2
Mocarelos sūris supjaustomas griežinėliais arba juostelėmis. Į vištienos krūtinėlėje suformuotą "kišenę" dedama petražolių, Mocarelos sūrio ir gerai užspaudžiama.vistienos kepsnys su mocarelos suriu 3
Kad įdaras neiškristų, vištienos krūtinėlės kraštus galima susmeigti mediniais smeigtukais.vistienos kepsnys su mocarelos suriu 4
Vištienos krūtinėlė apvoliojama kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose. Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, sudedami vištienos krūtinėlės kepsniai su Mocarelos sūriu ir ant nestiprios ugnies apie 10 – 15 min. kepama iš abiejų pusių, kol vištiena iškepa.vistienos kepsnys su mocarelos suriu 5
Vištienos krūtinėlės kepsnys su Mocarelos sūriu patiekiamas su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

2012-11-14
Kriste
As viska taip pat darau, tik kepu ne keptuveje, o orkaiteje. Nevolioju i kiausini ir dziuveselius, kepu plika file su mocarela sūriu, pasakiskai skanu. Siandien kaip tik kepsiu Myliu
2011-10-09
Egle
labai skanu! super Šypsena
2010-06-20
m&s
mmm...nu labai skaniai atrodo tas vistienos krutineles kepsnys Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos blauzdeles idarytos pievagrybiais
Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais
Vištienos blauzdelės įdarytos pievagrybiais. Truputį "paturbintas" vištienos blauzdelių receptas.
saldziarugstis vistienos troskinys
Saldžiarūgštis vištienos troškinys
Saldžiarūgštis vištienos filė troškinys su svogūnais, paprikomis, morkomis bei konservuotais ananasais. Vištiena saldžiarūgščiame padaže.
vistienos saslykai su darzovemis
Vištienos šašlykai su daržovėmis
Vištienos šašlykai su daržovėmis. Orkaitėje kepti, susukti paukštienos filė šašlykai su morkomis ir paprika.
vistienos kikuliai su ziediniais kopustais ir padazu
Vištienos kukuliai su žiediniais kopūstais ir padažu
Vištienos kukuliai su žiediniais kopūstais ir padažu

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.