patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos šlaunelės grietinėlės padaže

visienos slauneles grietineles padaze Mums reikės:
4 vištienos šlaunelių
1-2 svogūnų
150 ml grietinėlės
druskos, paprikos miltelių

Gaminame. Vištienos šlaunelės grietinėlės padaže
Vištienos šlaunelės nuplaunamos, išimami kaulai ir lengvai pamušama (odelę galima palikti). Įtrinama druska ir paprikos milteliais. Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama ir ant stiprios ugnies vištienos šlaunelės apkepinamos iš abiejų pusių, kol pasidengia gražia plutele. Ugnis sumažinama iki minimumo, vištiena pabarstoma sutarkuotais svogūnais, uždengiama ir troškinama apie 12 min. Supilama grietinėlė ir uždengus dar patroškinama 8-10 min. Vištienos šlaunelės grietinėlės padaže patiekiamos su bulvių koše ir daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

2017-06-14
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
2013-01-24
Kristina
Receptas superinis, vistiena gavosi minkstute ir labaaai skani Mirktelti aciu uz skanius receptus. Ps. kiek esu darius patiekalu pagal jusu receptus visa laika gaunasi Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos kepsneliai
Vištienos kepsneliai
Vištienos kepsneliai. Vištienos filė kepsneliai su kepintais porais ir morkomis.
keptos vistienos kepeneles
Keptos vištienos kepenėlės
Keptos vištienos kepenėlės marinuotos su česnakais ir prieskoninėmis žolelėmis.
vistienos suktinukai su ryziais
Vištienos suktinukai su ryžiais
Vištienos suktinukai su ryžiais. Vištienos krūtinėlės suktinukai su ryžių, varškės, kepinto česnako, sviesto įdaru
kepta vistiena su apelsinais
Kepta vištiena su apelsinais
Kepta vištiena su apelsinais. Marinuotos vištienos šlaunelės marinuotos medaus, apelsinų sulčių ir priekonių marinate. Keptos orkaitėje su apelsinų griežinėliais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena