patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos šlaunelės grietinėlės padaže

visienos slauneles grietineles padaze Mums reikės:
4 vištienos šlaunelių
1-2 svogūnų
150 ml grietinėlės
druskos, paprikos miltelių

Gaminame. Vištienos šlaunelės grietinėlės padaže
Vištienos šlaunelės nuplaunamos, išimami kaulai ir lengvai pamušama (odelę galima palikti). Įtrinama druska ir paprikos milteliais. Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama ir ant stiprios ugnies vištienos šlaunelės apkepinamos iš abiejų pusių, kol pasidengia gražia plutele. Ugnis sumažinama iki minimumo, vištiena pabarstoma sutarkuotais svogūnais, uždengiama ir troškinama apie 12 min. Supilama grietinėlė ir uždengus dar patroškinama 8-10 min. Vištienos šlaunelės grietinėlės padaže patiekiamos su bulvių koše ir daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

2017-06-14
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
2013-01-24
Kristina
Receptas superinis, vistiena gavosi minkstute ir labaaai skani Mirktelti aciu uz skanius receptus. Ps. kiek esu darius patiekalu pagal jusu receptus visa laika gaunasi Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos kepeneles grietineles padaze
Vištienos kepenėlės grietinėlės padaže
Troškintos vištienos kepenėlės su kepintais svogūnais ir paprikomis grietinėlės padaže.
vistienos file su ricotta ir rozmarinais
Vištienos filė su Ricotta ir rozmarinais
Vištienos filė su Ricotta ir rozmarinais. Vištienos krūtinėlė įdaryta Riccota bei žalumynais.
vistiena apelsinu garstyciu padaze
Vištiena apelsinų-garstyčių padaže
Vištiena apelsinų-garstyčių padaže
kalakutienos kotletai su suriu
Kalakutienos kotletai su sūriu
Kalakutienos kotletai su pomidorų griežinėliais ir lydytu sūriu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena