patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos šnicelis su Gorgonzolos sūrio padažu

vistienos snicelis su gorgonzolos surio padazu Mums reikės:
2 vištienos krūtinėlių
100 ml pieno
100 g Gorgonzolos sūrio
200 ml grietinėlės
2 valg. š. aliejaus
1 valg. š.sviesto
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Gaminame. Vištienos šnicelis su Gorgonzolos sūrio padažu
Vištienos krūtinėlės perpjaunamos horizontaliai, kad vištienos šniceliai būtų plonesni. Pienas supilamas į dubenį, pasūdomas, sudedama vištiena ir paliekama 30-40 min. Vištiena nusausinama ir apkepinama iš abiejų pusių įkaitusiame aliejaus ir sviesto mišinyje. Vištienos šniceliai išimami iš keptuvės, sudedami į dubenį ir paliekami šiltai.

Grietinėlė užvirinama, sudedamas kubeliais supjaustytas Gorgonzolos sūris ir pastoviai maišant, ant silpnos ugnies pakaitinama, kol išsilydo. Pagardinama druska, pipirais.
Į lėkštes išdėliojami vištienos šniceliai ir užpilama Gorgonzolos sūrio padažu. Vištienos šnicelis su Gorgonzolos sūrio padažu patiekiamas su plokščiais makaronais (tagliatelle) ir rukolos salotomis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos kepsneliai su zemes riesutais
Vištienos kepsneliai su žemės riešutais
Vištienos kepsneliai su žemės riešutais. Vištienos krūtinėlės kepsneliai paniruoti smulkintais žemės riešutais.
kepta vistiena su citrina
Kepta višta su citrina ir rozmarinu
Kepta višta su citrina ir rozmarinu.
vistiena su kariu ir ananasais
Vištiena su kariu ir ananasais
Vištienos filė - krūtinėlė apkepinta ir patroškinta su svogūnais, kariu, česnaku,čili pipirais, pomidorais ir ananasais
vistienos file su ricotta ir rozmarinais
Vištienos filė su Ricotta ir rozmarinais
Vištienos filė su Ricotta ir rozmarinais. Vištienos krūtinėlė įdaryta Riccota bei žalumynais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.