patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos suktinukai su brokoliais ir padažu

vistienos suktinukai su brokoliais ir padazu Mums reikės:
Vištienos suktinukams:
4 vištienos krūtinėlių
300 g brokolių
50 g lydyto sūrelio
1 arb. š. maltos paprikos
0,5 arb. š. maltų čili pipirų
1 vnt. sičuano pipiro
0,5 arb. š. šviežiai maltų juodųjų pipirų
0,5 arb. š. druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos suktinukai su brokoliais ir padažu
Vištienos krūtinėlė padedama ant maistinės plėvelės, uždengiama kita plėvele ir gerai išmušama. Maistinė plėvelė nuimama, krūtinėlė pabarstoma visų rūšių pipirais ir druska.
Brokoliai sudedami į verdantį pasūdytą vandenį ir paverdami 5 min. Brokoliai supilami į kiaurasamtį, perliejami šaltu vandeniu ir nuvarvinami. Lydytas sūrelis supjaustomas nedideliais gabaliukais. Brokoliai ir lydyto sūrio gabaliukai išdėliojami ant vištienos krūtinėlių.vistienos suktinukai su brokoliais ir padazu 1 Atsargiai susukami vištienos suktinukai ir sutvirtinami mediniais smeigtukais. Į keptuvę įpilama apie 2 v. š. aliejaus, įkaitinama, sudedami vištienos suktinukai ir apkepinami iš visų pusių. Vištienos suktinukai su brokoliais sudedami į aliejumi išteptą kepimo indą. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 200 laipsnių temperatūroje apie 30 min.

Padažui:
120 ml pieno
120 ml vištienos sultinio
2 skiltelių česnako
1 arb. š. maltos paprikos
0,5 arb. š. maltų čili pipirų
4 vnt. juodųjų pipirų grūdelių

Į keptuvę, kur buvo apkepinti vištienos suktinukai, supilamas sultinys, pienas, suberiami pipirai, išspaudžiamas česnakas ir pamaišant, paverdama 4-5 min.
Iškepę vištienos suktinukai su brokoliais sudedami į lėkštes, užpilami padažu ir patiekiami su mėgstamu garnyru. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

keptos vistienos kepeneles
Keptos vištienos kepenėlės
Keptos vištienos kepenėlės marinuotos su česnakais ir prieskoninėmis žolelėmis.
vistiena pomidoru padaze
Vištiena pomidorų padaže
Vyne patroškinta vištiena konservuotų pomidorų ir pupelių padaže.
vistienos krutinele su parmezanu
Vištienos krūtinėlė su parmezanu
Orkaitėje kepta vištienos krūtinėlė su parmezanu, česnaku, džiuvesėliais. Receptas su nuotraukomis.
vistienos saslykai su darzovemis
Vištienos šašlykai su daržovėmis
Vištienos šašlykai su daržovėmis. Orkaitėje kepti, susukti paukštienos filė šašlykai su morkomis ir paprika.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!