patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos suktinukai su brokoliais ir padažu

vistienos suktinukai su brokoliais ir padazu Mums reikės:
Vištienos suktinukams:
4 vištienos krūtinėlių
300 g brokolių
50 g lydyto sūrelio
1 arb. š. maltos paprikos
0,5 arb. š. maltų čili pipirų
1 vnt. sičuano pipiro
0,5 arb. š. šviežiai maltų juodųjų pipirų
0,5 arb. š. druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos suktinukai su brokoliais ir padažu
Vištienos krūtinėlė padedama ant maistinės plėvelės, uždengiama kita plėvele ir gerai išmušama. Maistinė plėvelė nuimama, krūtinėlė pabarstoma visų rūšių pipirais ir druska.
Brokoliai sudedami į verdantį pasūdytą vandenį ir paverdami 5 min. Brokoliai supilami į kiaurasamtį, perliejami šaltu vandeniu ir nuvarvinami. Lydytas sūrelis supjaustomas nedideliais gabaliukais. Brokoliai ir lydyto sūrio gabaliukai išdėliojami ant vištienos krūtinėlių.vistienos suktinukai su brokoliais ir padazu 1 Atsargiai susukami vištienos suktinukai ir sutvirtinami mediniais smeigtukais. Į keptuvę įpilama apie 2 v. š. aliejaus, įkaitinama, sudedami vištienos suktinukai ir apkepinami iš visų pusių. Vištienos suktinukai su brokoliais sudedami į aliejumi išteptą kepimo indą. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 200 laipsnių temperatūroje apie 30 min.

Padažui:
120 ml pieno
120 ml vištienos sultinio
2 skiltelių česnako
1 arb. š. maltos paprikos
0,5 arb. š. maltų čili pipirų
4 vnt. juodųjų pipirų grūdelių

Į keptuvę, kur buvo apkepinti vištienos suktinukai, supilamas sultinys, pienas, suberiami pipirai, išspaudžiamas česnakas ir pamaišant, paverdama 4-5 min.
Iškepę vištienos suktinukai su brokoliais sudedami į lėkštes, užpilami padažu ir patiekiami su mėgstamu garnyru. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos kepsneliai su brokoliais
Vištienos kepsneliai su brokoliais
Pjaustytos vištienos krūtinėlės kepsneliai su apvirtais ir susmulkintais brokoliais, kiaušiniais, grietine, miltais bei prieskoniais.
vistienos kepsniai su ananasais
Vištienos kepsniai su ananasais
Vištienos filė kepsniai su ananasais ir fermentiniu sūriu, pagardinti majonezu.
vistienos kikuliai su ziediniais kopustais ir padazu
Vištienos kukuliai su žiediniais kopūstais ir padažu
Vištienos kukuliai su žiediniais kopūstais ir padažu
vistiena apelsinu
Vištiena apelsinų-grietinės padaže
Vištienos šlaunelės troškintos apelsinų sulčių, konjako ir grietinės padaže

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu