patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos suktinukai su brokoliais ir padažu

vistienos suktinukai su brokoliais ir padazu Mums reikės:
Vištienos suktinukams:
4 vištienos krūtinėlių
300 g brokolių
50 g lydyto sūrelio
1 arb. š. maltos paprikos
0,5 arb. š. maltų čili pipirų
1 vnt. sičuano pipiro
0,5 arb. š. šviežiai maltų juodųjų pipirų
0,5 arb. š. druskos

Gaminame. Vištienos suktinukai su brokoliais ir padažu
Vištienos krūtinėlė padedama ant maistinės plėvelės, uždengiama kita plėvele ir gerai išmušama. Maistinė plėvelė nuimama, krūtinėlė pabarstoma visų rūšių pipirais ir druska.
Brokoliai sudedami į verdantį pasūdytą vandenį ir paverdami 5 min. Brokoliai supilami į kiaurasamtį, perliejami šaltu vandeniu ir nuvarvinami. Lydytas sūrelis supjaustomas nedideliais gabaliukais. Brokoliai ir lydyto sūrio gabaliukai išdėliojami ant vištienos krūtinėlių.vistienos suktinukai su brokoliais ir padazu 1 Atsargiai susukami vištienos suktinukai ir sutvirtinami mediniais smeigtukais. Į keptuvę įpilama apie 2 v. š. aliejaus, įkaitinama, sudedami vištienos suktinukai ir apkepinami iš visų pusių. Vištienos suktinukai su brokoliais sudedami į aliejumi išteptą kepimo indą. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 200 laipsnių temperatūroje apie 30 min.

Padažui:
120 ml pieno
120 ml vištienos sultinio
2 skiltelių česnako
1 arb. š. maltos paprikos
0,5 arb. š. maltų čili pipirų
4 vnt. juodųjų pipirų grūdelių

Į keptuvę, kur buvo apkepinti vištienos suktinukai, supilamas sultinys, pienas, suberiami pipirai, išspaudžiamas česnakas ir pamaišant, paverdama 4-5 min.
Iškepę vištienos suktinukai su brokoliais sudedami į lėkštes, užpilami padažu ir patiekiami su mėgstamu garnyru. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepeneliu blyneliai
Kepenėlių blyneliai
Kepenėlių blyneliai. Maltų vištienos kepenėlių blynai. Receptas su nuotraukomis.
kalakutienos saslykai su abrikosais
Kalakutienos šašlykai su abrikosais
Kalakutienos krūtinėlės šašlykai su šviežiais abrikosais marinuotais portveine.
vistienos blauzdeles su traskia plutele
Vištienos blauzdelės su traškia plutele
Vištienos blauzdelės su traškia sezamo sėklų, petražolių, džiuvesėlių plutele.
vistiena apelsinu garstyciu padaze
Vištiena apelsinų-garstyčių padaže
Vištiena apelsinų-garstyčių padaže

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena