patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos suktinukai su brokoliais ir padažu

vistienos suktinukai su brokoliais ir padazu Mums reikės:
Vištienos suktinukams:
4 vištienos krūtinėlių
300 g brokolių
50 g lydyto sūrelio
1 arb. š. maltos paprikos
0,5 arb. š. maltų čili pipirų
1 vnt. sičuano pipiro
0,5 arb. š. šviežiai maltų juodųjų pipirų
0,5 arb. š. druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos suktinukai su brokoliais ir padažu
Vištienos krūtinėlė padedama ant maistinės plėvelės, uždengiama kita plėvele ir gerai išmušama. Maistinė plėvelė nuimama, krūtinėlė pabarstoma visų rūšių pipirais ir druska.
Brokoliai sudedami į verdantį pasūdytą vandenį ir paverdami 5 min. Brokoliai supilami į kiaurasamtį, perliejami šaltu vandeniu ir nuvarvinami. Lydytas sūrelis supjaustomas nedideliais gabaliukais. Brokoliai ir lydyto sūrio gabaliukai išdėliojami ant vištienos krūtinėlių.vistienos suktinukai su brokoliais ir padazu 1 Atsargiai susukami vištienos suktinukai ir sutvirtinami mediniais smeigtukais. Į keptuvę įpilama apie 2 v. š. aliejaus, įkaitinama, sudedami vištienos suktinukai ir apkepinami iš visų pusių. Vištienos suktinukai su brokoliais sudedami į aliejumi išteptą kepimo indą. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 200 laipsnių temperatūroje apie 30 min.

Padažui:
120 ml pieno
120 ml vištienos sultinio
2 skiltelių česnako
1 arb. š. maltos paprikos
0,5 arb. š. maltų čili pipirų
4 vnt. juodųjų pipirų grūdelių

Į keptuvę, kur buvo apkepinti vištienos suktinukai, supilamas sultinys, pienas, suberiami pipirai, išspaudžiamas česnakas ir pamaišant, paverdama 4-5 min.
Iškepę vištienos suktinukai su brokoliais sudedami į lėkštes, užpilami padažu ir patiekiami su mėgstamu garnyru. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos saslykai su riesutiniu marinatu
Vištienos šašlykai su riešutiniu marinatu
Vištienos šašlykai su riešutiniu marinatu, paprikomis ir ananasais.
kalakutienos kukuliai su darzovemis
Kalakutienos kukuliai su daržovėmis
Kalakutienos faršo kukuliai su daržovėmis (konservuotais pomidorais, baklažanais, cukinijomis, svogūnais, alyvuogėmis).
kepta vistiena su apelsinais
Kepta vištiena su apelsinais
Kepta vištiena su apelsinais. Marinuotos vištienos šlaunelės marinuotos medaus, apelsinų sulčių ir priekonių marinate. Keptos orkaitėje su apelsinų griežinėliais.
vistiena medaus marinate
Vištiena medaus marinate
Kepta ir patroškinta vištiena medaus, citrinos bei čiobrelių marinate.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.