patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos suktinukai su varškės sūrio įdaru

vistienos suktinukai su varskes surio idaru Mums reikės:
4 vištienos krūtinėlių
180 g varškės sūrio
20 g sviesto
1 valg.š. majonezo
2 valg. š. susmulkintų migdolų
2-3 skiltelių česnako
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
pundelio petražolių
1 kiaušinio
džiūvėsėlių (paniravimui)

Gaminame. Vištienos suktinukai su varškės sūrio įdaru.
Vištienos krūtinėlės išmušamos, pabarstomos druska, pipirais, aptepamos majonezu ir paliekamos 30 min. pasimarinuoti. Varškės sūris sutrupinamas, suberiamos susmulkintos petražolės, susmulkintas česnakas, migdolai, mažais gabaliukais supjaustytas sviestas, pagardinama druska ir gerai išmaišoma.

Ant kiekvienos vištienos krūtinėlės uždedama varškės sūrio įdaro ir susukama į suktinukus. Kiekvienas vištienos suktinukas įmerkiamas į kiaušinio plakinį ir apvoliojamas džiūvėsėliuose.

Į keptuvę įpilamas šlakelis aliejaus, įkaitinama, sudedami vištienos suktinukai ir apkepinami iš visų pusių. Apkepinti vištienos suktinukai su varškės sūrio įdaru sudedami į riebalais išteptą kepimo indą. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 190 laipsnių temperatūroje apie 20 min. Vištienos suktinukai su varškės sūrio įdaru patiekiami su bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepeneliu blyneliai
Kepenėlių blyneliai
Kepenėlių blyneliai. Maltų vištienos kepenėlių blynai. Receptas su nuotraukomis.
vistienos file su ricotta ir rozmarinais
Vištienos filė su Ricotta ir rozmarinais
Vištienos filė su Ricotta ir rozmarinais. Vištienos krūtinėlė įdaryta Riccota bei žalumynais.
vistiena su kariu ir ananasais
Vištiena su kariu ir ananasais
Vištienos filė - krūtinėlė apkepinta ir patroškinta su svogūnais, kariu, česnaku,čili pipirais, pomidorais ir ananasais
vistienos kepsneliai su kriausemis ir pelesiniu suriu
Vištienos kepsniai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
Vištienos filė kepsniai su kriaušėmis bei sūriu su mėlinuoju pelėsiu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena