patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos suktinukai su varškės sūrio įdaru

vistienos suktinukai su varskes surio idaru Mums reikės:
4 vištienos krūtinėlių
180 g varškės sūrio
20 g sviesto
1 valg.š. majonezo
2 valg. š. susmulkintų migdolų
2-3 skiltelių česnako
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
pundelio petražolių
1 kiaušinio
džiūvėsėlių (paniravimui)

Gaminame. Vištienos suktinukai su varškės sūrio įdaru.
Vištienos krūtinėlės išmušamos, pabarstomos druska, pipirais, aptepamos majonezu ir paliekamos 30 min. pasimarinuoti. Varškės sūris sutrupinamas, suberiamos susmulkintos petražolės, susmulkintas česnakas, migdolai, mažais gabaliukais supjaustytas sviestas, pagardinama druska ir gerai išmaišoma.

Ant kiekvienos vištienos krūtinėlės uždedama varškės sūrio įdaro ir susukama į suktinukus. Kiekvienas vištienos suktinukas įmerkiamas į kiaušinio plakinį ir apvoliojamas džiūvėsėliuose.

Į keptuvę įpilamas šlakelis aliejaus, įkaitinama, sudedami vištienos suktinukai ir apkepinami iš visų pusių. Apkepinti vištienos suktinukai su varškės sūrio įdaru sudedami į riebalais išteptą kepimo indą. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 190 laipsnių temperatūroje apie 20 min. Vištienos suktinukai su varškės sūrio įdaru patiekiami su bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos snicelis su gorgonzolos surio padazu
Vištienos šnicelis su Gorgonzolos sūrio padažu
Vištienos šnicelis su Gorgonzolos sūrio padažu
vistienos kepsneliai su zemes riesutais
Vištienos kepsneliai su žemės riešutais
Vištienos kepsneliai su žemės riešutais. Vištienos krūtinėlės kepsneliai paniruoti smulkintais žemės riešutais.
anties krutinele su apelsinu padazu
Anties krūtinėlė su apelsinų padažu
Pamarinuota anties krūtinėlė su apelsinų padažu. Patiekalas tinkantis net ir iškilmingoms progoms.
vistienos vyniotinis su ricotta
Vištienos vyniotinis su Ricotta
Vištienos vyniotinis su Ricotta. Paukštienos patiekalai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena