patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos suktinukai su varškės sūrio įdaru

vistienos suktinukai su varskes surio idaru Mums reikės:
4 vištienos krūtinėlių
180 g varškės sūrio
20 g sviesto
1 valg.š. majonezo
2 valg. š. susmulkintų migdolų
2-3 skiltelių česnako
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
pundelio petražolių
1 kiaušinio
džiūvėsėlių (paniravimui)

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos suktinukai su varškės sūrio įdaru.
Vištienos krūtinėlės išmušamos, pabarstomos druska, pipirais, aptepamos majonezu ir paliekamos 30 min. pasimarinuoti. Varškės sūris sutrupinamas, suberiamos susmulkintos petražolės, susmulkintas česnakas, migdolai, mažais gabaliukais supjaustytas sviestas, pagardinama druska ir gerai išmaišoma.

Ant kiekvienos vištienos krūtinėlės uždedama varškės sūrio įdaro ir susukama į suktinukus. Kiekvienas vištienos suktinukas įmerkiamas į kiaušinio plakinį ir apvoliojamas džiūvėsėliuose.

Į keptuvę įpilamas šlakelis aliejaus, įkaitinama, sudedami vištienos suktinukai ir apkepinami iš visų pusių. Apkepinti vištienos suktinukai su varškės sūrio įdaru sudedami į riebalais išteptą kepimo indą. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 190 laipsnių temperatūroje apie 20 min. Vištienos suktinukai su varškės sūrio įdaru patiekiami su bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos kepsneliai su zemes riesutais
Vištienos kepsneliai su žemės riešutais
Vištienos kepsneliai su žemės riešutais. Vištienos krūtinėlės kepsneliai paniruoti smulkintais žemės riešutais.
vistienos uzkepele su spinatais
Vištienos užkepėlė su špinatais
Vištienos krūtinėlės užkepėlė su pievagrybiais, virtomis bulvėmis, fermentiniu sūriu, morkomis, svogūnais, špinatais.
vistienos suktinukai su brokoliais ir padazu
Vištienos suktinukai su brokoliais ir padažu
Vištienos krūtinėlės suktinukai su apvirtais brokoliais ir padažu. Skanus ir lengvas patiekalas.
vistienos krutinele su garstyciu padazu
Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu
Vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu. Greitai paruošiama, kepta vištienos krūtinėlė garstyčių, medaus, grietinėlės padaže.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!