patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos troškinys su cukinijomis

vistienos troskinys su cukinija Mums reikės:
600 g vištienos filė
1-2 nedidelių cukinijų
2 morkų
200 g šviežių arba šaldytų daržovių (kukurūzų, briuselio kopūstų, šparaginių pupelių)
1 svogūno
100 ml grietinėlės
aliejaus
druskos, pipirų
džiovintų bazilikų, krapų

Gaminame. Vištienos troškinys su cukinijomis
Vištienos filė supjaustome didesniais gabaliukais. Cukiniją perpjauname išilgai ir supjaustome 0,5 cm storio griežinėliais. Morkas supjaustome griežinėliais, svogūnus kubeliais ir apkepiname aliejuje. Vištienos gabaliukus pakepiname keptuvėje (bet neleidžiame apskrusti), pabarstome druska, pipirais. Sudedame pakepintas morkas, svogūnus, kukurūzus, briuselio kopūstus, šparagines pupeles, cukinijas ir viską uždengę patroškiname kelias minutes. Daržovės turi likti nesukritusios, ne per minkštos.vistienos troskinys su cukinija 1
Į vištienos troškinį supilame grietinėlę ir užviriname. Vištienos troškinį su cukinijomis pabarstome bazilikais, smulkintais krapais.vistienos troskinys su cukinija 2
Patiekiame su virtais ryžiais arba bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos kepeneles grietineles padaze
Vištienos kepenėlės grietinėlės padaže
Troškintos vištienos kepenėlės su kepintais svogūnais ir paprikomis grietinėlės padaže.
kepeneliu blyneliai
Kepenėlių blyneliai
Kepenėlių blyneliai. Maltų vištienos kepenėlių blynai. Receptas su nuotraukomis.
vistienos kepsnys su mocarelos suriu
Vištienos krūtinėlės kepsnys su Mocarelos sūriu
Vištienos krūtinėlės kepsnys su Mocarelos sūriu.
vistienos plovas
Vištienos plovas
Ryžių ir vištienos filė plovas su svogūnais, morkomis, paprika, žalumynais.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.