patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos vyniotinis su Ricotta

vistienos vyniotinis su ricotta Mums reikės:
400 g vištienos faršo
400 g ricottos (rikotos)
1 didelio kiaušinio
1 nedidelės raudonos paprikos
1 nedidelio svogūno
16 plonai pjaustytų juostelių rūkytos šoninės ar kumpio
druskos, šviežiai maltų juodųjų, kvepiančiųjų pipirų
žolelių mišinio (šalavijas, rozmarinas, raudonėlis, čiobreliai)
alyvuogių aliejaus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos vyniotinis su Ricotta
Smulkiai supjaustomas svogūnas, paprika supjaustoma nedideliais kubeliais. Svogūnas ir paprika kelias minutes apkepinami alyvuogių aliejuje. Vištienos faršas sumaišomas su ricotta, įmušamas kiaušinys, pagardinama žolelių mišiniu, druska, pipirais ir gerai išmaišoma. Sudedami apkepinti svogūnai, paprika ir dar kartą gerai išmaišoma.

Kepimo indas ištepamas alyvuogių aliejumi. Imamos 8 juostelės rūkytos šoninės ar kumpio ir jomis išklojamas indo dugnas. Drėgnomis rankomis suformuojamas vyniotinis ir dedamas į kepimo indo vidurį ant išklotų šoninės ar kumpio juostelių.vistienos vyniotinis su ricotta 1

Ant vyniotinio viršaus išdėliojamos likusios šoninės ar kumpio juostelės. Šoninės ar kumpio juostelėmis (ir apatinėmis, ir viršutinėmis) „apklojamas“ visas vyniotinis.vistienos vyniotinis su ricotta 2
Aptepama alyvuogių aliejumi ir dedama į įkaitintą orkaitę.

Kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 1 val., keletą kartų palaistant išsiskyrusiomis sultimis. Iškepęs vištienos vyniotinis su Ricotta pravėsinamas ir supjaustomas. Vištienos vyniotinis su Ricotta patiekiamas su šviežių daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos kepsneliai
Vištienos kepsneliai
Vištienos kepsneliai. Vištienos filė kepsneliai su kepintais porais ir morkomis.
vistienos slauneles su rozmarinais
Vištienos šlaunelės su rozmarinais
Keptos orkaitėje marinuotos vištienos šlaunelės su rozmarinais ir bulvėmis.
troskinta vistiena
Troškinta vištiena
Troškinta vištiena su bulvėmis, svogūnais apelsinų padaže. Receptas su detaliomis nuotraukomis.
kalakutiena spanguoliu padaze
Kalakutiena spanguolių padaže
Kalakutiena spanguolių padaže. Pakepinti kalakutienos filė gabaliukai su spanguolių, medaus, apelsinų padažu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu