patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pica Margarita. Itališkos picos receptas

pica margarita Mums reikės:
Picos paplotėliams:
350 g miltų
20 g šviežių mielių (sausų ~7g)
200 ml vandens
3 valg. š. aliejaus
0,5 arb. š. cukraus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
4-5 pomidorų
200 g Mocarela sūrio
3 valg. š. alyvuogių aliejaus
šviežių baziliko lapelių, druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Pica Margarita. Itališkos picos receptas.
Miltus sumaišome su druska. Šiltame vandenyje ištirpiname mieles ir cukrų. Viską sumaišome, išminkome mielinę tešlą ir paliekame  2 val. šiltai, kad pakiltų. Picos tešla turi nelipti prie rankų. Tešlą padaliname į dvi dalis ir plonai iškočiojame arba suformuojame rankomis apskritus picos paplotėlius. Picos paplotėlius perkeliame į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Picos paplotėlius patepame alyvuogių aliejumi, išdėliojame plonai supjaustytus pomidorų griežinėlius, pabarstome druska, sudedame Mocarela sūrio riekeles. Pica Margarita dedama į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepama 15-20 min. Iškepusi pica Margarita apšlakstoma likusiu alyvuogių aliejumi, papuošiama baziliko lapeliais ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

2013-05-05
Slapuke
Mhm... Kokia Faina!  Myliu
2013-04-17
Sonata
norejau paklausti kokios mieles dedasi Šypsena
2012-08-19
patiekalu-receptai.lt
Čia dedasi šviežios mielės, sausų reiketų dėti 3 kartus mažiau.
2012-08-18
Lina
Sveiki, o kokios mieles cia dedasi?
2011-06-14
Santa
Visada pagal si recepta picos pada gaminu. Mmmmmmmmm...  Šypsena  Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pica su vistiena ir grybais
Pica su vištiena ir grybais
Pica su vištiena (vištienos faršu), grybais, fermentiniu sūriu bei šviežiais pomidorais.
pica su kumpiu
Pica su kumpiu
Pica su kumpiu. Tradicinė pica su rūkytu kumpiu, Mocarela sūriu, raudonuoju svogūnu. Receptas su nuotraukomis.
perlenkta pica calzone su darzovemis
Perlenkta pica (calzone) su daržovėmis
Perlenkta pica (calzone) su daržovėmis. Skani, nekaloringa pica.
pica su grybais ir ozkos suriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu. Gardi pica su pievagrybiais, Parmezano sūriu, ožkos sūriu, pomidorų padažu, bazilikais. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!