Pica Margarita. Itališkos picos receptas

pica margarita
Mums reikės:
Picos paplotėliams:
350 g miltų
20 g šviežių mielių (sausų ~7g)
200 ml vandens
3 valg. š. aliejaus
0,5 arb. š. cukraus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
4-5 pomidorų
200 g Mocarela sūrio
3 valg. š. alyvuogių aliejaus
šviežių baziliko lapelių, druskos
Gaminame. Pica Margarita. Itališkos picos receptas.
Miltus sumaišome su druska. Šiltame vandenyje ištirpiname mieles ir cukrų. Viską sumaišome, išminkome mielinę tešlą ir paliekame  2 val. šiltai, kad pakiltų. Picos tešla turi nelipti prie rankų. Tešlą padaliname į dvi dalis ir plonai iškočiojame arba suformuojame rankomis apskritus picos paplotėlius. Picos paplotėlius perkeliame į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Picos paplotėlius patepame alyvuogių aliejumi, išdėliojame plonai supjaustytus pomidorų griežinėlius, pabarstome druska, sudedame Mocarela sūrio riekeles. Pica Margarita dedama į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepama 15-20 min. Iškepusi pica Margarita apšlakstoma likusiu alyvuogių aliejumi, papuošiama baziliko lapeliais ir patiekiama. Skanaus.

Panašūs receptai

Komentarai

Slapuke
Mhm... Kokia Faina!  Myliu
Sonata
norejau paklausti kokios mieles dedasi Šypsena
patiekalu-receptai.lt
Čia dedasi šviežios mielės, sausų reiketų dėti 3 kartus mažiau.
Lina
Sveiki, o kokios mieles cia dedasi?
Santa
Visada pagal si recepta picos pada gaminu. Mmmmmmmmm...  Šypsena  Myliu
 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas